Şocant: Gesturi pentru care ai putea fi ucis în străinătate

De Diana Zagrean pe

Să termini tot din farfurie în Thailanda, China sau Filipine
Ce înseamnă în mod normal: Cina a fost delicioasă, mulţumesc frumos. Mâncarea a fost foarte bună, atât de bună că ling farfuria.
Ce înţelege un chinez, filipinez sau thailandez: Asta numeşti tu masă pentru invitaţi? Mi-a fost foame şi m-ai chemat să mă serveşti porţii pentru copii? Ce a fost asta, nici pe o măsea nu mi-a ajuns. Mă dezguşti!
Faptul că farfuria a ajuns goală înseamnă în aceste ţări asiatice că mâncarea nu a fost deajuns şi că oaspeţii sunt încă înfometaţi. Este o jignire foarte mare să le arăţi unor asiatici că masa servită de ei te-a lăsat încă înfometat.
Să saluţi un coleg de sex opus în Arabia Saudită
Ce înseamnă în mod normal: Salut, George, ce mai faci? Vrei să mergem la o cafea să-mi povesteşti despre noul proiect la care vom lucra împreună?
Ce înţelege un arab : Salut, George, ce mai faci? Vrei să mergem într-o cameră de hotel să facem sex în poziţii neortodoxe şi să-l preaslăvim pe Satana? Lăsând gluma la o parte, ţările arabe sunt destul de rigide când vine vorba de interacţiuni de orice fel între bărbaţi şi femei.
Potrivit setului de legi religioase sharia, cel mai imoral lucru pe care îl poate face o femeie este să salute un bărbat în public, sau să se asocieze cu un alt bărbat decât soţul ei fără o escortă. În 2008, o femeie din Statele Unite a făcut conversaţie într-o cafenea cu un bărbat şi a fost arestată. Ea a fost percheziţionată la piele şi obligată să semneze o declaraţie falsă, care o incrimina de prostituţie.
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2