O femeie refuză să-și radă barba deși a fost jignită în repetate rânduri

De Unica.ro, pe

Klyde Warren (27 de ani), o tânără din Nebraska, SUA, susține că oamenii se holbează la barba ei și o numesc „dezgustătoare și scârboasă” pe aplicația Tinder. Cu toate acestea, părul facial este trăsătura ei favorită.

O femeie refuză să-și radă barba deși a fost jignită în repetate rânduri

Klyde refuză să lase comentariile pline de cruzime să o convingă să renunțe la barba ei, lucrul care-i place cel mai mult la ea. Scriitoarea este tachinată constant, însă rămâne determinată să găsească un bărbat care să-i iubească părul facial.

Excesul de păr de pe chipul lui Klyde rămâne un mister, însă ea a învățat să se iubească așa cum este, motiv pentru care nu se lasă afectată de negativismul persoanelor din jurul ei.

O femeie refuză să-și radă barba deși a fost jignită în repetate rânduri

Fotografiile cu Klyde le puteți găsi în GALERIA FOTO de mai sus!

„Atrag priviri, iar persoanele de pe Tinder fac orice pentru a-mi trimite mesaje în care îmi spun că sunt dezgustătoare și scârboasă. Mă deranjează când le citesc, dar sunt destul de încrezătoare. Nimănui nu-i place să primească astfel de mesaje.

Unii dintre iubiții mei îmbrățișează barba în mod exagerat și o văd ca trăsătura mea definitorie, dar ultimul iubit a fost foarte susținător și mi-a iubit barba într-un mod sănătos”, a dezvăluit Klyde, potrivit Mirror.co.uk.

Klyde a început să observe că părul ei facial este mult mai vizibil la vârsta de 15 ani și a decis în scurt timp să renunțe la a se rade. Tânără a mai menționat că barba ei este ușor de aranjat. Ocazional o tunde și trebuie spălată o dată pe zi.

Citește și:

„Călătorii goi” care au cucerit Instagramul cu fotografiile lor nud

Un model a cheltuit 5.000 de lire pe o operație de micșorare a frunții

Femeia care și-a făcut 50 de operații estetice până la vârsta de 50 de ani

Skipper, cățelușa „miracol” născută cu 6 picioare, 2 cozi și 2 sisteme reproductive

„A început în timpul școlii. Aveam o mustață mai evidentă decât ar fi fost normal. Am decis să îmbrățișez schimbările apărute. Mamei nu i-a plăcut deloc. Mi-a zis să scap de ea, dar nu mi-a păsat.

Refuz să o rad. Lucrez la încrederea în sine. Este ok să fii diferit. Mulți oameni sunt prea duri cu propria persoană. Trebuie să înveți să te simți bine în propria piele ceea ce e destul de dificil. Universul a vrut ca eu să arăta așa, deci îmi pun încrederea în el.

Foto: Profimediaimages.ro; Shutterstock.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!