Apocalipsa 21 decembrie 2012: Se termină lumea peste fix o lună?

De Diana Zagrean, pe

Invazia extratereştrilor – Creaturi de pe altă planetă vin să ne cucerească
Teoria vieţii pe alte planete este cel puţin controversată. Având în vedere cât de mare este Universul şi câte milioane de planete există la ani lumină de noi, de ce nu ar exista şi alte vietăţi mai mult sau mai puţin inteligente, care ar putea veni în vizită?
De la o simplă vizită, schimb de limbaj intergalactic şi, eventual, importuri de minereuri şi fructe extraterestre, la exterminarea rasei umane şi apocalipsă este, însă, cale lungă. Poate extratereştrii care vor veni vor fi paşnici sau mai puţin evoluaţi ca noi şi scăpăm de apocalipsă.
Virus ucigaş, invazie de zombie, sau mutaţii genetice mortale
Şi teoria conform căreia progresul tehnologic ne va ucide are mulţi adepţi. Dacă ne luăm după teoriile conspiraţiei, cu testări de arme biologice şi războaie chimice secrete, apocalipsa în care ne transformăm în zombie sau murim cu milioanele din cauza unu virus nu mai sunt atât de absurde.
Pe de altă parte, nu trebuie nici să cădem în extrema paranoică, să ne facem buncăre sub pământ şi să ne antrenăm copiii să tragă cu armele în posibili oameni cu mutaţii care îi transformă în ucigaşi.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2