DESERT: Ruladă elveţiană cu bezea, frişcă şi migdale

De Diana Zagrean, pe

Astăzi vă propunem un tort mai special, care poate fi servit alături de orice fel de fructe proaspete, în funcţie de sezon. Iată reţeta pentru un tort de ruladă elveţiană cu bezea, frişcă şi migdale.
Ingrediente blat:
6 ouă
140 g zahăr
1 pachet zahăr vanilat
150 g făină
unt şi făină pentru tavă
Pentru bezea
4 albuşuri
200 g zahăr
2 pliculete zahăr vanilat
Pentru cremă:
200 g unt
300 ml lapte
1/2 baton de vanilie
1 lingură coajă rasă de lămâie
50 g făină sau amidon
150 g zahăr
2 linguri zeamă de lămâie
Pentru ornat:
fructe proaspete (căpşuni, afine, ananas, mango, etc)
50 g migdale sau nuci mărunt tăiate
Citeşte mai departe despre modul de preparare al deliciosului tort ruladă elveţiană cu bezea, frişcă şi migdale pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2