REŢETE DE SEZON: Meniu complet cu urzici, de la aperitiv la desert

De Diana Zagrean pe

Urzicile au apărut deja în pieţe şi poate că v-aţi săturat de mâncarea de urzici clasică şi doriţi reţete noi, inedite. Iată un meniu complet, adică patru feluri cu urzici, de la aperitive, la supă, fel principal şi chiar desert, toate cu delicioasele şi sănătoasele frunze.
Urzicile sunt folosite de secole în tratarea alergiilor, mai ales în cazul alergiei la polen, datorită conţinutului de antiinflamatori naturali, dar sunt bune şi în tratarea infecţiilor urinare, a afecţiunilor la prostată, gută şi în reţinerea de lichide.
Spre deosebire de antihistaminicele din medicamente, urzicile nu-şi pierd efectul în timp, nu au efecte secundare şi nu scad tensiunea arterială.
Urzicile sunt sănătoase şi delicioase şi conţin multe vitamine şi minerale, cum ar fi: vitamina A, vitamina C, fier, potasiu, magneziu şi calciu.
Citeşte mai departe şi vezi patru reţete delicioase cu urzici, pentru un meniu complet, pe pagina următoare!
 
 

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge

Prințul Louis împlinește un an. Ce fotografii au publicat Ducii de Cambridge