Ingrediente: blat umed sau orice fel de blat; 100 g cremă de brânză; 3 linguri de dulceață; 50 g ciocolată cu lapte; bețișoare pentru cake-pops.
Glazura: 200 g ciocoală albă, bombonele pentru decor.
Mod de preparare: Se sfărâmă blatul și se adaugă toate ingredientele. Se amestecă bine compoziția, până se omogenizează (trebuie să fie tare). Se pune la frigider o oră, apoi se modelează sub formă de bile. Se așază pe o tavă tapetată cu hârtie de copt și se lasă la frigider 30 de minute.
Se topește puțină ciocolată, se dă fiecare capăt de bețișor prin ciocolată și se fixează în cake-pop. Se topește ciocolata albă, se tăvălește fiecare cake-pop prin ea, apoi se ornează cu diverse bombonele.
Sursa foto: Art Dessert
S-ar putea să te intereseze și:
Tot ce trebuie să știi despre cupcakes
Brioșe vegetariene – rețetă delicioasă!
Află cât de bine te potrivești cu partenerul tău!