Cum să-l surprinzi în funcţie de zodie

De Corina Buhagiar pe

Îl simţi stresat sau trist pe iubitul tău? Nu sta cu mâinile în sân! Fă-i o surpriză şi o să aduci bucurie în cuplul vostru!
Berbec: Da, e vorba exact de ceea ce crezi. O partidă de amor spontană şi frenetică, la care să săriţi peste preludiu. Să fii pregătită dinainte…

Taur: Începe cu o cină romantică. Lumânări, muzică şi mâncarea preferată. Poţi să o pui în farfuriile de cristal şi nici n-o să-şi dea seama că n-ai făcut-o tu.

Gemeni: Anunţă-l că trebuie să-i dai o veste. Fă-l curios cât încape. Inventează o poveste cât de bombastică şi alambicată, care să se termine cu „te iubesc”.

Rac: Chiar dacă ţi-ai dori ceva mai spectaculos, staţi acasă. Fă o atmosferă cât mai caldă şi plăcută. Şi recuperaţi toate orele petrecute departe, separat.

Leu: Scrie-i un mail, o poezioară sau o scrisorică în care să enumeri 10 lucuri care îţi plac la el. Şi când vă întâlniţi, arată-i pe viu admiraţia şi afecţiunea ta.

Fecioară: Începe cu o baie fierbinte, cu săruri minerale şi spumă parfumată. Dezbracă-l chiar tu şi săpuneşte-l cu mişcări tandre.

Balanţă: Fa-i un streaptease cu cele mai hot desuuri pe care le ai. Şi prefă-te ba că vrei, ba că nu vrei să continuaţi…

Scorpion: Să te găsească vizionând un film pentru adulţi. Îi faci surpriza viaţii lui, mai ales dacă nu e genul tău în mod obişnuit.

Săgetător: Prezintă totul ca pe o evadare. Răpeşte-l din vacarmul oraşului, plecaţi în trombă spre munte, cu oprire direct în camera pe care ai închiriat-o prin telefon, dinainte.

Capricorn: Aranjează cu secretara sau asistentul lui să îi anuleze toate treburile pentru restul zilei. Şi oferă-i cel mai relaxant masaj erotic posibil.

Vărsător: Ca să faci fericit un Vărsător îţi trebuie multă inventivitate. Dar nu e atât de greu cum pare. Orice care îl scoate din rutina zilnică şi e plăcut îl face fericit.

Peşti: Ar avea nevoie de o atmosferă mai romantică, mai magică. Eventual izolaţi undeva, de restul lumii, într-un bar nepopulat.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro