Cum sunt influențate zodiile de Luna Plină în Fecioară din 2 martie

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Vineri, 02 martie 2018, 15:57

Capricorn

Luna Plină în Fecioară se formează pe casa călătoriilor, a studiior, a filozofiei, spiritualității și principiilor de viață, prin urmare nativii Capricorn vor trece printr-o perioadă în care vor culege roadele obținute din activitățile desfășurate în aceste ultime luni în acest sens. Pot fi înlesnite călătorii, schimbate gânduri și atitudini, demarate noi activități legate de studiu, dar și îmbrățișarea unor opinii noi legate de Divinitate, la modul general.

Vărsător

Luna Plină în Fecioară se formează pe casa transformărilor, a avantajelor materiale venite de la alte persoane și pe casa banilor deținuți împreună cu partenerul. Vor urma câteva zile în care nativii Vărsător vor culege roadele sau, din contră, vor trece printr-un nou început la aceste capitole. Posibil ca acest aspect astrologic să le aducă celor născuți sub zodia Vărsător beneficii materiale, venituri mai bani și stabilitate financiară.

Pești

Luna Plină în Fecioară le aduce nativilor Pești întâlniri karmice și, în general, o perioadă plăcută din punct de vedere sentimental. De asemenea, pe plan profesional se pot bucura de rezultate remarcabile, pot încheia contracte avantajoase sau pot pune punct unei cariere care nu-i mai satisface.

Citește și – Care sunt vitaminele și mineralele de care ai nevoie în funcție de zodie

Sursă foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3 4

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!