Ce trebuie să știi înainte să te întâlnești cu o Leoaică

De Adina Radu, pe

Femeia din zodia Leu este extrem de atrăgătoare, este și inteligentă și frumoasă. Un adevărat magnet pentru bărbați. Iată ce ar trebui să știi despre această femeie spectaculoasă înainte să o inviți în oraș.

Citește Horoscopul Zilnic pentru Leu

Zodia Leu este guvernată de centrul Universului, Soarele. Luând în considerare că vorbim de un semn de Foc, viața Leoaicei este intensă și luminoasă. Nu se va mulțumi niciodată cu locul doi, deci trebuie să fii cel mai bun.

Să cunoaștem Leoaica

O femeie intensă, caldă, ambițioasă și cu mare încredere în ea va fi mai greu de cucerit. Are momente când este jucăușă, dar și momente când vrea să fie centrul atenției. Femeile din zodia Leu sunt femeile moderne din secolul 21.

Deși este avidă de atenție, Leoaica va fi generoasă, va fi un prieten bun și inimos. Respectă opinia fiecăruia și se așteapta la același tratament din partea celorlalți. Dacă se aprinde repede într-o discuție nu va ține pică niciodată pentru că iartă și uită repede.

Leul este o felină adevărtă, cu bune și cu rele. Sub coroana reginei junglei se află o femeie încăpățânată, geloasă și câteodată egoistă. Această pisica se va plictisi repede, dacă nu ești un bărbat creativ.

Cucerește-o cu romantism. Deși nu pare, nativa din Leu apreciază gesturile romantice. Loială și independentă, va aștepta aceleași calități din partea ta.

Complimenteaz-o! Leoaica iubește să fie adorată și apreciată! Laudă-i frumusețea și creativitatea, dar nu minți. Își va da seama repede.

Ai încredere în tine! O femeie care este înconjurată mereu de bărbați, va avea nevoie de un iubit la fel de încrezător în forțele proprii.

Înțelege-i momentele mai puțin bune! Femeia din Leu poate exploda în orice moment. Când se supără, mânia ei ajunge peste tot. Lasă-i spațiu.

Îmbracă-te bine! Nativa din Leu arată se îngrijește și arată mereu bine. Va aștepta același lucru din partea celui care o invită în oraș.

Reține! Regina Leu are nevoie de apreciere și admirație. Vrea să știe că este cea mai frumoasă și deșteaptă din încăpere și de aceea ai ales-o pe ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!