Antrenament rapid pentru coapse și mușchii fesieri, cu Carmen Brumă

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 08 octombrie 2018, 10:07
Carmen Brumă și Bucovina susțin mișcarea, ca parte a unui stil de viață sănătos. Și pentru că majoritatea celor care nu fac sport spun că principala cauză e lipsa timpului, Carmen ne arată azi cum putem face un antrenament rapid, de doar 3 minute, pentru coapse și mușchii fesieri, în intimitatea casei noastre. 

Exercițiile prezentate în clipul de mai sus pot fi făcute atât cu greutăți, cât și fără, în funcție de preferințe.

Hidratarea, primul pas înainte de a face mișcare

Ceea ce e foarte important, așa cum ne recomandă și Carmen, este să nu uităm să ne hidratăm înainte de a face sport. Apa este singurul lichid care ne hidratează începând de la nivelul celular, așadar nu sări niciodată peste acest pas important.

Fie că te antrenezi la sală, fie că te antrenezi acasă, apa minerală naturală Bucovina 2Go e soluția cea mai practică. Cu o compoziție chimică perfect echilibrată, și un ambalaj special adaptat celor care fac mișcare, Bucovina 2Go este alegerea potrivită pentru persoanele care au un stil de viață activ sau care sunt mereu pe fugă.

3 minute de mișcare pentru un stil de viață sănătos

Atunci când n-ai timp să mergi la sala de sport, poți face mișcare acasă. În doar 3 minute, așa cum ne demonstrează Carmen Brumă, poți face un antrenament complet, pentru coapse și fesieri, un antrenament cu multiple beneficii pentru sănătatea ta.

Urmărește clipul și vezi cum se execută corect cele două exerciții propuse de Carmen și include-le apoi în rutina ta, indiferent de momentul zilei. Vei simți diferența imediat!

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!