Monica Tatoiu nu putea să devină mamă: „Copilul s-a născut în urma rugăciunilor mele”

De Mădălina Manole, pe
Monica Tatoiu a făcut o dezvăluire care a șocat pe toată lumea. Aceasta a povestit că medicii nu i-au dat nicio șansă să rămână însărcinată, însă, cu toate acestea, vedeta a reușit să devină mamă.

Monica Tatoiu a mărturisit că nu credea că va reuși să rămână însărcinată vreodată, cu atât mai mult cu cât diagnosticul medicilor nu era de partea sa. Însă, vedeta nu și-a pierdut credința și speranța și a continuat să se roage la Dumnezeu fără încetare și, iată că, minunea s-a petrecut: „Copilul s-a născut în urma rugăciunilor mele. Mie mi se spusese că nu pot să fac copii. Dar copilul s-a născut”, – a declarat Monica Tatoiu într-o emisiune de televiziune.

Monica Tatoiu in tinerete

Monica Tatoiu, în vârstă de 62 de ani, este căsătorită din anul 1988 cu Victor Tatoiu, împreună cu care are un băiat, Victoraș, în vârstă de 24 de ani. Vedeta a mai fost căsătorită înainte, însă mariajul său cu Radu Stoenescu a durat doar câteva luni, divorțând în 1977.  Cu toate că Monica și-ar fi dorit o altă carieră pentru fiul său, Victoraș a fost pasionat de arhitectură și design și a studiat în Marea Britanie, la Newcastle și la Londra, iar acum face un master la „Scuola politecnica di Design” din Milano: „Eu l-am obligat sa se faca inginer. ACUM face master in design de gadgeturi”, – a explicat Monica Tatoiu.

Sursă foto: Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!