Mihai Bendeac, oprit de Poliție și testat dacă a consumat alcool sau droguri: „Parcă toată legenda din jurul meu se ducea de râpă”

De Simona Tudorache, pe Ultimul update Marți, 07 februarie 2023, 10:19

Mihai Bendeac a fost oprit în trafic de Poliție pentru că avea folie de aluminiu pe geamuri, iar asta pentru a nu atrage atenția colegilor de trafic. Actorul a fost testat apoi pentru droguri și alcool. La sfârșitul discuției, Mihai Bendeac a avut câteva remarci de făcut.

Actorul, care lucrează la două formate TV, a recunoscut că uneori se lasă ademenit de licorile bahice, dar nu atunci când se urcă la volan.

Mihai Bendeac, tras pe dreapta de Poliție

„Astăzi am avut o experiență foarte plăcută cu Poliția Română pe care țin neapărat să o relatez. Eram în trafic la un stop căzut pe gândurile mele care, cinstit vorbind, sunt chinuitoare fiindcă lucrez, în același timp, la două filme, un spectacol nou, o campanie, două formate TV și o carte. Din senin, girofaruri, o sirenă, mașină de poliție, „trage pe dreapta”.

Mihai BendeacIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Motivul aparent: am geamurile colantate. Acum, am să vă explic motivul pentru care nu am scos colantul de pe geamuri în momentul în care am cumpărat biata mea mașinuță refăcută și recondiționată minunat . Mi s-a întâmplat să fiu recunoscut în trafic, și nu de puține ori, să se poziționeze în timp ce conduc mașini în trafic ale căror șoferi să deschidă geamul și să mă strige sau să mă fotografieze.

Lucru care, evident, în timp ce conduci, te deconcentrează. Am explicat treaba asta tânărului polițist care a coborât din mașină și m-a investigat. Omul a admis că motivul este unul solid dar, totodată, deși a înțeles că, mai ales pe autostradă sau pe serpentine, chestiile astea ar reprezenta un pericol, acele colante nu sunt legale. Perfect corect!

Am recunoscut fapta. A urmat, însă, o verificare a stării mele bahice. Suflu în fiolă. Rezultat: zero. Îmi place alcoolul. Beau când apuc de sting. Dar nu când urmează să conduc”, a povestit Mihai Bendeac pe o rețea de socializare.

Mihai Bendeac

Mihai Bendeac: „Am consumat, căci așa am scris 1200 de scheciuri, o carte, un film și alte proiecte”

Și surprizele nu se opresc aici. Agentul l-a întrebat apoi pe Mihai Bendeac dacă a consumat substanțe psihoactive.

„Ei… Și aici vine pe turnantă agentul: „Domnu’ Bendeac … Marea întrebare urmează: Substanțe psihoactive ați consumat?” Eu, care am consumat, căci așa am scris 1200 de scheciuri, o carte, un film și alte proiecte zic: „Da! Dar nu când conduc.” Tânărul polițist decide că trebuie să testăm depoziția mea. Îmi dă un dispozitiv unde, timp de 10 minute, pun salivă cât nu credeam că pot produce (deși, sexual vorbind, îmi place să bălesc și eu și partenera).

Așteptăm rezultatul. (Durează multișor și ăsta). În ultimele zile am avut mari probleme cu gâtul. Nu mai fumez. Dar am simțit nevoia să fumez în momentul ăla. Nu pentru că aveam emoții în legătură cu rezultatul. Ci pentru că întârziam undeva.

Îi cer o țigară. Polițistul îmi oferă. Într-un final, apare rezultatul și la testul ăsta: zero substanțe psihoactive. Într-un fel, m-am simțit prost. Parcă toată legenda din jurul meu se ducea de râpă”, a mai povestit Mihai Bendeac.

Bendeac: „Mă bucur că nu mai identific fizionomiile acelea de gabori comuniști”

Actorul s-a declarat impresionat de întâlnirea cu tânărul agent și are convingerea că lucrurile s-au mai schimbat în Poliție.

“Dar asta e… Pentru folia de pe geamuri, deși m-a înțeles omul, mi-a recomandat să o dau jos și mi-a dat un „avertisment verbal”. I-am promis că le dau jos. Deși nu e foarte safe pentru mine. Ce vreau să constat? Poliția Română are oameni tineri în structurile ei. Mă bucur că nu mai identific fizionomiile acelea de gabori comuniști.

Sunt profesioniști tineri și deciși să schimbe paradigma. Îi mulțumesc tânărului polițist pentru faptul că, în momentul în care am avut de suflat în etilotest și, ulterior, când am avut de stat cu un burete în gură 10 minute pentru testul de substanțe psihoactive, mi-a spus: „Rămâneți în mașină” văzând ca cineva, pe trotuar, începuse să mă filmeze. Seară frumoasă! PS – România se schimbă”, susține Mihai Bendeac.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!