Michael Jackson a fost cel mai bun tată din lume (galerie foto şi video)

De Unica.ro pe

O lume întreagă şi-a luat aseară rămas bun de la Michael.

Ceremonia publică de omagiere a megastarului a avut loc la Staples Center din Los Angeles. 17.500 de fani au asistat la acest eveniment, iar pe toată durata ceremoniei sicriul cu trupul lui Michael Jackson a fost depus pe scenă.

Totul a fost extrem de emoţionant… de la familie, vedetele care au venit să îşi ia rămas bun de la cel care le-a fost mentor şi model şi până la aplauzele şi lacrimile publicului.

La sfârşitul omagierii, întreaga familie Jackson a urcat pe scenă pentru a mulţumi fanilor pentru tot ceea ce au însemnat pentru Michael, dar şi pentru a sprijinul acordat în zilele ce au urmat morţii acestuia.

„Mi-am pierdut cuvinte, iar odată cu Michael mi-am pierdut şi vocea. Asta e tot ce vă pot spune”, a declarat printre lacrimi Jermaine Jackson, fratele artistului.

Însă, cel mai emoţionant moment al serii l-a constituit scurtul discurs al lui Paris, fetiţa lui Michael în vârsta de 11 ani.

„De când m-am născut, tata a fost cel mai bun tată pe care vi-l puteţi imagina. Şi vreau să spun ca îl iubesc atât de mult…”

Atât a putut spune Paris, după care s-a retras plângând în hohote în braţele mătuşii sale, Janet Jackson.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro