Gina Pistol, experiență neplăcută la cumpărături. „I-aș fi dat cu coșul în cap!” Ce a pățit vedeta

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 decembrie 2020, 17:52

Gina Pistol s-a confruntat de curând cu o situație mai puțin plăcută în timp ce se afla la cumpărături.

Gina a fost recent într-un magazin de mobilier și accesorii pentru a achiziționa diverse obiecte decorative. Vedeta a povestit pe pagina sa de Instagram cum, în timp ce se uita prin magazin după niște lumânări, cineva i-a fi luat coșul în care pusese deja mai multe produse.

„Aveam coșul (iar când zic ‘coș’, mă refer la un cărucior din acela mare) cam pe jumătate plin și m-am oprit să casc ochii pe la lumânări. Când m-am întors să iau coșul, ia-l de une nu-i! Nu mai era. M-am uitat împreur, am stat, m-am gândit pe unde aș fi putut să-l las… nimic! Cineva, un amețit sau o amețită, mi l-a luat. După ce că eu obosesc dacă merg 50 de metri și gâfâi… ia-o acum de la început – du-te ia alt coș, adu-ți aminte ce ai pus mai devreme în coș, mai ia produsele o data…”, a povestit Gina Pistol într-un Instastory.

Gina Pistol, experiență neplăcută la cumpărături. „I-aș fi dat cu coșul în cap!” Ce a pățit vedeta

Citeşte şi: Gina Pistol a împlinit 40 de ani. Ce surpriză i-a făcut Smiley de ziua ei

Vedeta s-a declarant extrem de nemulțumită de pățanie și spune că dacă ar fi găsit persoana care i-a luat coșul, i-ar fi „dat cu coșul în cap”. În cele din urmă, Gina și-a găsit coșul dispărut: „Cred că dacă îl prindeam pe cel care mi-a luat coșul, cred că îl băteam cu coșul în cap! Mi se umflase o venă la gât de nervi. În drum spre casa de marcat am văzut și coșul meu. Pusese cine mi l-a luat în el o vază roz și apoi l-a abandonat pe drum.”

Citește gratuit ediția de decembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Vedeta și-a încheiat povestea în spirit de glumă, spunând că de la un timp obosește foarte tare din pricina sarcinii și că i s-au umflat mâinile atât de tare din cauza retenției de apă încât degetele ai au început să semene cu degetele lui Chef Scărlătescu. În plus, a adăugat că i se umflă și fața – inclusiv buzele –, pentru a dezminți zvonurile conform cărora și le-ar fi injectat pentru a le avea mai mari.

Foto – Facebook/Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!