EXCLUSIV Neti Sandu și-a provocat colegii de la Pro TV să danseze pe ritmul piesei fenomen „Jerusalema”

De Raluca Vițu pe

Ne vine greu să credem că mai există om care să nu fi auzit de hitul verii 2020, „Jerusalema”, piesa care s-a viralizat rapid, la scurt timp după apariție. Compusă de artistul sud-african Master KG şi interpretată de Nomcebo Zikode, „Jerusalema” a devenit un adevărat fenomen, ajungând să aibă până acum 120 milioane de vizualizări pe YouTube.

De câteva săptămâni, în mediul online a apărut o provocare care se numește #Jerusalemachallenge și presupune dansul colectiv pe melodia cu același nume.

Citeşte şi: EXCLUSIV! Neti Sandu dezvăluie ce spun astrele despre pandemie. Când vom reveni la o viață normală

Celebra și îndrăgita prezentatoare a horoscopului matinal de la Pro TV, Neti Sandu, a dezvăluit, în exclusivitate pentru Unica, faptul că își dorește foarte tare să dea curs acestei provocări și să danseze pe ritmul hit-ului Jerusalema împreună cu mai mulți colegi din trust.

Citește gratuit ediția de septembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Din păcate, vedeta de la Pro nu a reușit până acum să-și convingă colegii să învețe pașii de dans care nu sunt nicidecum complicați.

„Am descoperit dansul „Jerusalema”. Și mă tot rog de colegii mei să-l învețe, să-l facem și noi. Le-am dat filmulețul să învețe pașii, dar nimeni nu și-a făcut temele până acum și mă tem că o să treacă moda lui. Îmi propusesem să-l facem în curte, cu distanțare, cu măști, cu respectarea tuturor măsurilor anti-COVID-19 . Acum îl așteptăm pe Cosmin Stan să învețe dansul, pentru că el a participat la “Dansez pentru tine”. Nu vrem să facem artă, ci doar să transmitem bucurie. Pentru că dansul aceesta este despre bucurie și despre viață”, ne-a mărturisit Neti Sandu.

sursa foto – PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro