Emily Burghelea, prima reacție după ce „Acces Direct” a anunțat cazuri de COVID-19 în platou: „Eu cred că are mult mai multă lume de acolo coronavirus”

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 24 iulie 2020, 11:30
Emily Burghelea a avut prima reacție după ce s-a aflat că mai mulți invitați și angajați ai emisiunii "Acces Direct" au fost testați pozitiv cu COVID-19, printre care și Viorica și Viorel Stegaru.

Emily Burghelea, fosta asistentă a emisiunii, a fost destul de dură și acidă vizavi de trustul din care a făcut parte și cu care acum se judecă în instanță ca urmare a dezvăluirilor făcute de aceasta despre ce se petrece în spatele camerelor de filmat„Ei mă dau în judecată pe mine pentru că le-am stricat imaginea, pentru că am spus în vlogurile mele ce cred și ce consider. Într-o țară civilizată și într-o țară europeană ceva similar nu s-a întâmplat niciodată și n-o să se întâmple. Și cred că oricât de mare ar fi trustul lor și oricât de mare putere ar avea nimeni n-o să le dea dreptate vreodată pentru că nu au dreptate.”

„Eu cred că, de fapt, are mult mai multă lume de acolo coronavirus, din moment ce chiar au luat măsuri și au închis emisiunea, adică astăzi s-a difuzat o emisiune înregistrată am auzit. Eu una, personal, nu mai urmăresc Acces Direct, pentru că, vă dați seama, nu este cel mai plăcut lucru pe care pot să-l fac.” – a transmis Emily pe Instagram.

Citește și – EXCLUSIV! INNA, pregătită să devină mămică: „Abia aștept să fiu mamă!”

Întrebată ce părere are despre noua asistentă de la „Acces Direct”, Emily Burghelea a lovit în punctul sensibil: „Ce părere să am, n-am nicio părere, pentru că până la urmă nu mă interesează, adică chiar nu mă interesează, fiecare cu treaba lui. Adică dacă ea este dispusă să facă niște chestii pe care eu nu am fost dispusă să le fac, treaba ei. Ea mi se pare drăguță, am văzut-o chiar în prima zi în care a fost la Acces Direct pentru că atunci m-am dus să-mi iau hainele.”, – a spus Emily Burghelea.

Emily Burghelea, prima reacție după ce „Acces Direct” a anunțat cazuri de COVID-19 în platou: „Eu cred că are mult mai multă lume de acolo coronavirus”

Citește și – Fiica Catincăi Roman, dată afară de la „Bravo, ai stil!”. Ce a făcut Calina

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!