Cum arată sora Laviniei Petrea. Mădălina este superbă!

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 28 august 2020, 15:09
Lavinia Petrea este cunoscută de toată lumea de la pupitrul știrilor Pro TV, dar puțini știu că aceasta mai are o soră. Deși nu este la fel de celebră, Mădălina este cel puțin la fel de frumoasă.

Lavinia Petrea, îndrăgita prezentatoare a știrilor matinale de la Pro TV, a postat pe rețelele de socializare o imagine rară cu sora sa, Mădălina. Bucuroasă că a reușit să își convingă sora să facă împreună un selfie, știrista a publicat imediat fotografia pe contul său de Instagram, iar în scurt timp a primit mii de aprecieri.

Citește și: Lavinia Petrea, despre vara în pandemia de coronavirus

Greu o conving pe sora mea să se lase pozată, așa că nu m-am putut abține să nu împărtășesc această poză cu voi – a scris Lavinia Petrea.

Cum arată sora Laviniei Petrea. Mădălina este superbă!

Deși una este brunetă și una este blondă, cele două surori seamănă foarte bine și sunt la fel de fermecătoare. O coincidență frumoasă a fost faptul că amândouă au rămas însărcinate cam în același timp.

Mă simt iubită. Sunt fericită și îmi aștept cu nerăbdare băiețelul la începutul lui noiembrie. Iar fericirea mea e dublă. Sora mea, Mădălina, va fi și ea mămica unei fetițe, iar cei doi bebeluși se vor naște cam în același timp” – mărturisea jurnalista în 2014, atunci când aștepta venirea pe lume a primului său copil, Mathias.

Citește și: Trucuri de frumusețe cu Lavinia Petrea

Între timp, Lavinia Petrea și soțul său, procurorul Romulus Dan Varga, au mai devenit părinții a două fetițe, Klara, care a venit pe lume tot în noiembrie, dar în 2016, și Karin, care s-a născut în august 2018.

Intră în GALERIA FOTO să vezi ce frumoasă este Mădălina, sora Laviniei Petrea.

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!