Ce i-a spus Anda Călugăreanu fiicei sale, Ioana Tufaru, înainte să moară

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 08 aprilie 2022, 11:49

Ioana Tufaru (45 de ani), unica fiică a regretaților artiști Anda Călugăreanu și Dan Tufaru, a făcut recent o dezvăluire legată de mama sa pe care puțină lume o știe. Ioana spune că mama ei, care s-a stins din viață, în urmă cu 30 de ani, pe 15 august 1992, din cauza unui cancer pulmonar, și-a presimțit sfârșitul.

Anda Călugăreanu știa că este foarte bolnavă, simțea că nu mai avea mult de trăit și i-a spus Ioanei acest lucru, rugând-o să aibă grijă de ea după ce ea nu va mai fi printre vii. Îndrăgita actriță și cântăreață a trecut în neființă când fiica ei avea 14 ani.

anda calugareanu
a

Eu și mama am avut o relație foarte puternică. M-a adorat. Mă alinta bubulina, căci eram grăsuță! Știa că este foarte bolnavă, a luptat, dar era foarte slăbită. Mi-a spus că ea o sa moară și să am grijă ce fac în viață. Eram acasă când a murit. A fost o tragedie, aveam doar 14 ani. Atunci m-am trezit singură pe lume… – a mărturisit Ioana Tufaru, într-un interviu, pentru ego.ro.

Citeşte şi: Ioana Tufaru, gest emoționant pentru mama ei, regretata Anda Călugăreanu. Ce face lună de lună

Ioana nu a reușit nici astăzi să treacă peste moartea mamei sale și o visează adesea, fiind convinsă că ea o veghează de oriunde ar fi acolo, de sus.

O visez mereu că îmi cere ceva. Mâncare, apă, țigări. Mi-a cerut, acum câțiva ani, chiar și o pătură, cu care să se învelească acolo, că îi e tare frig. Am dat de pomană mâncare și haine. Sunt convinsă că mă veghează, o simt alături tot timpul – a mai spus Tufaru.

Citeşte şi: Ce a făcut Ioana Tufaru în ziua în care mama ei, Anda Călugăreanu, ar fi împlinit 75 de ani

Pentru că se apropie sărbătorile pascale, Ioana și-a reamintit cu nostalige de clipele petrecute cu mama ei în această perioadă a anului și a declarat că se va pregăti așa cum se cuvine pentru Paște.

Se apropie Paștele, cu mama am multe amintiri. La pregătiri pentru masa tradițională nu o ajutam eu, eram prea micuță. De Iepuraș, ea mă răsfăța cu daruri, hăinuțe și dulciuri. De Paște voi găti și eu ce am văzut la noi în casă, pe masă vom avea ouă vopsite, salată, miel, ciorbiță! – a mai precizat fiica Andei Călugăreanu.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!