Andreea Bălan și Tiberiu Argint, în vacanță la Sinaia. Cum s-au fotografiat

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 09 iulie 2021, 15:43

La începutul anului acesta, Andreea Bălan (36 de ani) și actorul George Burcea (32 de ani) au confirmat că s-au separat după doar câteva luni de mariaj. În prezent, George formează un cuplu cu asistenta TV Viviana Sposub (22 de ani).

Fostul cuplu are împreună două fiice, Ella Maya (4 ani) și Clara Maria (1 an). În luna iulie a anului acesta, Andreea a fost surprinsă alături de un nou partener, Tiberiu Argint (36 de ani), în Vama Veche.

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, în vacanță la Sinaia. Cum s-au fotografiat

Până acum, nici Andreea, nici Tiberiu nu au confirmat sau infirmat speculațiile, însă au publicat în mediul online fotografii surprinse în aceleași locații. În timpul verii din Vamă, în octombrie din Portugalia, iar acum din Sinaia.

Andreea BălanIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 10)

Fotografiile le găsiți în GALERIA FOTO de mai sus!

La Sinaia, perechea a mers alături de sora lui Tiberiu, prezentatoarea TVR Sonia Argint (38 de ani). Tiberiu este managerul de vânzări al „Bang&Olufsen”, o companie daneză de lux care proiectează și produce aparate audio, televizoare și telefoane.

Andreea nu vrea să mai vorbească despre viața ei privată

„Sunt fericită, sunt împlinită, lucrurile se așază. Toată perioada cu separarea, cu divorțul, a trecut. A trecut aproape un an de atunci. Acum sunt foarte liniștită și vreau ca această latură a vieții mele să o țin pentru mine.

Toată viața mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, așa că am hotărât acum ca această parte să o țin, deocamdată, pentru mine. Când va trebui să aflați ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să țin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, a declarat cântăreața în urmă cu ceva timp, în emisiunea Xtra Night Show.

Înaintea relației cu actorul George Burcea, timp de un an, solista a format un cuplu cu Michael, un pușcaș marin american. Înainte de a-l cunoaște pe Michael, timp de 9 ani, cântăreața a format un cuplu cu artistul și compozitorul Keo.

Andreea și Keo s-au despărțit în anul 2014, după ce solistul a înșelat-o cu artista Misty, alături de care are și o fiică, Arya Violette, în vârstă de aproape 3 ani.

Foto: Instagram

Citește și:

Cu cine a fost logodită Andreea Bălan înaintea relației cu artistul Keo?

Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea. Este cu 11 ani mai tânăr decât ea

Cum se simte fiica Alessandrei Stoicescu după infectarea cu noul coronavirus

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!