Anca Serea și Adi Sînă, detalii din intimitatea relației de cuplu: „Noi încă ne mai comportăm așa!”

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 24 ianuarie 2023, 11:40

Anca Serea (41 de ani) și Adi Sînă (44 de ani) sunt împreună de mai bine de un deceniu și au o familie numeroasă și frumoasă cu care se mândresc ori de câte ori au ocazia.

Prezentatoarea de televiziune și fostul membru al trupei Akcent și-au unit destinele în 2015, dar povestea lor de dragoste a început cu mult înainte. Anca și Adi au împreună doi băieți și două fete –  Noah, Ava, Moise și Leah. Iar din fosta căsnicie cu Filip Poplingher, vedeta de televiziune mai are doi copii – David și Sara.

Citeşte şi: Adi Sînă își mai dorește un copil, Anca Serea nu: „Pentru mine e suficient”

Anca Serea și Adi Sînă, o relație de poveste

Cu toate că nu este ușor să ai o familie atât de mare, Adi și Anca au reușit să-și păstreze scânteia dintre ei de-a lungul anilor, iar relația lor de cuplu merge și acum ca pe roate. Care să fie secretul lor?

Anca Serea și Adi Sînă, detalii din intimitatea relației de cuplu: "Noi încă ne mai comportăm așa!"Icon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 7)

Anca Serea a declarat recent că soțul ei este un romantic incurabil și un gentleman și o răsfață des cu fel de fel de gesturi romantice. De la flori, la mesaje “deocheate” trimise când nu se așteaptă, Anca este mereu plăcut surprinsă de partenerul ei.

„Gesturi de romantism face aproape zilnic!”

„Noi încă ne mai comportăm ca doi copii așa, când suntem singuri în intimitatea noastră. Cred că în adâncul sufletului nostru toți suntem niște copii, mai mari sau mai mici. Gesturi de romantism face aproape zilnic. Îmi aduce flori, îmi scrie de mesaje deocheate.

Citeşte şi: Anca Serea și Adi Sînă, despre problemele de cuplu. „Ajungem la concluzii că nu ne potrivim, că divorțăm…”

Avem și momente mai grele, dar mare majoritate a momentelor noastre sunt momente foarte frumoase și ne arătăm dragostea indiferent de loc și de moment”, a dezvăluit Anca Serea, pentru WOWbiz.ro.

“Într-un cuplu cu mai mulți copii, doamnele se mai culcă pe o ureche”

Soția lui Adi Sînă este de părere că într-o relație femeile au cel mai important rol pentru a menține vie “flacăra pasiunii”. Mai ales dacă vine vorba despre mai mulți copii, a mai spus Anca, este esențial ca atenția femeii să se îndrepte în mod egal către fiecare membru al casei.

“Într-un cuplu cu mai mulți copii, doamnele se mai culcă pe o ureche. Cred că un cuplu mai are nevoie și de timp alocat fiecărei persoane, dar sunt importante și escapadele de o zi sau două și foarte importante sunt și gesturile mărunte: un ceai adus la pat, o cafea” – a adăugat Anca Serea, pentru sursa amintită mai sus.

Citeşte şi: Anca Serea, despre exigențele lui Adi Sînă din dormitor: „Se mai întâmplă, dar lui nu-i place!”

Cum viața nu este numai lapte și miere, în mod inevitabil, în relația lor mai apar și momente tensionate. Apar certuri de moment, în care lucrurile se precipită atât de tare, încât se aduce în discuție divorțul. Dar dragostea dintre Anca Serea și Adi Sînă este mai presus ca o răbufnire nervoasă de moment.

“Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav. Și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc. Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. E nevoie de tact.

De-aia suntem o familie, să înțelegem că suntem fiecare cu direcțiile noastre, cu atribuțiile noastre. N-am intenționat niciodată să-i reproșez că pleacă în turneu, că stă mai puțin cu copiii.” – dezvăluia soția artistului, acum câteva luni, pentru okmagazine.ro.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!