Actorul Vlad Zamfirescu și soția lui ar fi divorțat după 21 de ani de căsnicie

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 decembrie 2021, 18:26

Actorul Vlad Zamfirescu (47 de ani) și soția lui, Mihaela Zamfirescu, ar fi divorțat după 21 de ani de căsnicie și 26 de relație, informează Click!. Fostul cuplu are împreună doi fii, Matei (14 ani) și Ștefan (12 ani). Potrivit surselor Click!, actorul și fosta lui parteneră de viață au semnat actele de divorț cu câteva luni în urmă.

Actorul Vlad Zamfirescu și soția lui au divorțat? Perechea formează un cuplu de 26 de ani

Tot atunci, Vlad Zamfirescu a părăsit căminul conjugal. În prezent, actorul este ancorat atât în proiecte personale, cât și profesionale. Mihaela Zamfirescu este coregrafă, astfel făcând și ea parte din domeniul artistic. Înainte să se afle despre divorț, actorul a oferit un interviu pentru Click!.

Actorul Vlad Zamfirescu și soția lui ar fi divorțat după 21 de ani de căsnicie

În cadrul acestuia, după cum îi stă în fire, actorul a evitat subiectul familie, fiind, de altfel, cunoscut pentru discreția sa. „Eu o să stau mai mult pe la birou, asta-i viața, pentru că este închidere de an! O mini vacanță, dar aproape de birou, pentru că am multă treabă. Nu am timp să plec din București, din păcate, anul acesta”, a declarat Vlad Zamfirescu la începutul lunii decembrie, pentru Click!.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Ana Baniciu, pregătită să devină mamă! „Poate apare copilul înainte de nuntă…”

De ce s-au despărțit Irinel Columbeanu și Anna Lesko

Vladimir Drăghia și Alice Cavaleru au aniversat 7 ani de relație. Cum s-a cunoscut cuplul

Vlad Zamfirescu este unicul fiu al celebrului actor Florin Zamfirescu (72 de ani). Preocupat încă din copilărie de actorie, Vlad a făcut parte, la doar 9 ani, dintr-o trupă de pantomimă, mai relatează Click!. Actorul a absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București.

În 1992 a debutat în televiziune cu filmul „Milionar la minut”, iar în 1993 a apărut în pelicula „Duminica în concediu”, scrisă și regizată de Nae Caranfil. După absolvirea facultății a jucat în numeroase piese de teatru.

Vlad Zamfirescu a apărut în numeroase producții cinematografice, printre care „Stare de fapt”, „Aleodor, Împărat”, „Orient Express” și „Italiencele”. De asemenea, Vlad a jucat și în telenovelele românești „Inimă de Țigan”, „În derivă” și „Doctori de Mame”.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!