Cele mai ridicole jucării sexuale care au fost inventate vreodată

De Mia, pe Ultimul update Sâmbătă, 17 ianuarie 2015, 12:16
Sex

Jucăriile sexuale pot fi clasificate în două mari categorii: cele distractive şi cele de care ar trebui să te fereşti tot restul vieţii, după ce ai aflat de existenţa lor şi de cum funcţionează. Bine, unele nu îşi au rostul, altele pot fi periculoase, însă ce-i sigur este că cei care le-au inventat au avut imaginaţia tare bogată. Iată câteva dintre cele mai ridicole astfel de invenţii:

Vopsea de păr

Vopsea de păr în culori exotice pentru părul… pubian. Pentru că ce femeie nu ar vrea să-i facă o „surpriză” iubitului şi să apară în faţa lui cu părul pubian roz, verde sau albastru?

Spray de gură

Nu te gândi la respiraţie împrospătată pentru sărutat, ci sprayul conţine substanţe anestezice, iar când îl dai în gât, acesta îţi amorţeşte gâtul. Desigur, este pentru momentele în care vrei să îi faci sex oral partenerului tău şi te-ai hotărât să… nu simţi nimic.

Cremă „Ca la 18 ani”

Nu te mai gândi la operaţii estetice costisitoare şi chiar dureroase. Dacă vrei să-ţi reîntinereşti vaginul, poţi folosi o cremă care exact asta face – îl „strâmtează” cât să se simtă ca în tinereţe. Crema a fost numită „18 again” (din nou la 18 ani), însă nu se ştie dacă efectele produsului sunt chiar cele promise.

Ursuleţ de pluş

Cu un buzunar ascuns, în care să îţi ţii jucăriile sexuale. Desigur, dacă ai nevoie de un ursuleţ de pluş în care să îţi ascunzi vibratorul, probabil că nu eşti destul de matură ca să faci sex.
Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!