Eşti dependentă de bărbaţi? 10 semne care îţi dezvăluie acest lucru

De relatii deschise, relatii serioase, sex nu dragoste, Sex0, pe

Oamenii pot deveni dependenţi de aproape orice, iar dependenţa constă în orice activitate pe care continui s-o faci, în ciuda consecinţelor fizice sau emoţionale negative severe. Poţi deveni dependentă de iubitul tău, dacă relaţia este una sănătoasă. Dar dacă este toxică, primul pas este să îi pui punct şi să mergi mai departe. Cum afli dacă eşti dependentă de bărbaţi?
Nu îţi place să fii singură. Nu te simţi bine atunci când nu te afli într-o relaţie de cuplu, eşti tristă, nu-ţi găseşti locul şi simţi un gol în tine.
Trebuie să fii alături de bărbatul tău – bărbatul cu care eşti într-o relaţie – chiar dacă atunci când sunteţi împreună te simţi mai rău decât atunci când eşti singură.

Îţi faci rău singură

Mănânci mai mult decât este necesar, consumi băuturi alcoolice sau iei medicamente ca să poţi face faţă stresului relaţiei de cuplu în care te afli. Ai putea chiar să faci exerciţii fizice mai mult decât ai nevoie, să tragi prea mult de tine, doar pentru a evita să te gândeşti la relaţia ta şi să scapi, măcar pentru câteva minute, de acele gânduri.
Adesea te gândeşti că ar trebui să te desparţi de el sau să divorţezi, că ar trebui să-l laşi baltă, însă nu reuşeşti să faci niciun demers în acest sens, pentru că asta ar putea strica relaţia dintre voi doi.

Crezi că îi vrei binele

Încerci în mod constant să îl controlezi, să îi schimbi comportamentul în ceva ce tu consideri mai bun pentru el. Vrei neapărat să-şi găsească un loc de muncă mai bun, să nu mai înşele, să nu mai stea până târziu la calculator, să nu mai comunice cu fosta sa iubită, să îşi administreze mai bine finanţele şi aşa mai departe.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!