10 remedii care alungă stresul din viaţa sexuală

De Stela Moisescu, pe

Dincolo de ce ne spun specialiştii, probabil ai remarcat şi tu pe propria piele că nu ai chef de sex când eşti stresată şi, în acelaşi timp, că dacă faci sex în mod frecvent,…
… tinzi să te stresezi mai puţin. De aceea, e important să ştii cum să beneficiezi de pe urma relaţiei strânse dintre sex şi stres şi ce poţi face practic pentru a fi mereu fericită atât în dormitor, cât şi în afara lui.

Iată 10 remedii eficiente prin care elimini stresul din viaţa ta sexuală!

1. Redu volumul de muncă la 48 de ore pe săptămână

Suspectai deja că orele petrecute peste program la muncă îţi afectează viaţa sexuală? Experţii au descoperit că femeile care lucrează peste 48 de ore pe săptămână se confruntă cu mai multe probleme în dormitor. Aşadar, pentru o viaţă sexuală armonioasă, ar trebui să te limitezi la 12 ore petrecute la birou pe zi.

În plus, ar trebui să înveţi cum să îţi aranjezi priorităţile într-o ordine care să te satisfacă în primul rând pe tine şi mai apoi pe cei din jurul tău. Dacă tu eşti fericită, îi vei putea face şi pe alţii fericiţi.

2. Vorbeşte cu iubitul tău

Comunicarea deschisă cu partenerul, destăinuirea problemelor şi împărtăşirea sentimentelor reprezintă remedii eficiente împotriva stresului, care aduc mai multă acţiune în dormitor. Potrivit studiilor, o relaţie armonioasă te ajută să suporţi mai bine situaţiile stresante şi să te bucuri de sexul cu iubitul.

3. Respiră adânc ori de câte ori te simţi stresată

Exerciţiile de respiraţie repetate îţi menţin libidoul pe linia de plutire pentru că îţi relaxează muşchii, te calmează şi contribuie la oxigenarea sângelui.

Citeşte alte remedii antistres pe a doua pagină!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!