Cele mai ciudate 7 invenţii legate de sex

De Stela Moisescu, pe

Patul special conceput pentru sex, aparatul care provoacă orgasme şi dispozitivul contra alunecării prezervativului sunt doar câteva dintre invenţiile brevetate…
… care promit să îţi revoluţioneze viaţa sexuală pe viitor.

Iată care sunt cele mai ciudate 7 invenţii în materie de sex!

1. Patul special conceput pentru poziţia misionarului

Cea mai populară poziţie sexuală avea nevoie de un pat special, mai ales că realizarea ei presupune şi mici accidente. Iată că cineva s-a gândit să inventeze patul special conceput pentru poziţia misionarului. Are tăblia căptuşită, dar şi nişte suporturi pentru umerii femeii care stă dedesubt. Astfel, ea nu va mai fi împinsă în faţă de către bărbatul care o penetrează. Mai departe, patul are confecţionate şi suporturi pentru picioarele bărbatului, pentru ca el să depună mai puţin efort atunci când se mişcă.

2. Aparatul care provoacă orgasme

O altă invenţie brevetată promite să te aducă la orgasm pe cale… mecanică. Maşinăria vine în set: un cilindru pentru bărbaţi şi o pompă pentru femei. Ele se plasează pe organele genitale, iar cu ajutorul unui piston împingi aer prin ele, iar mai apoi îl tragi, creând o aspiraţie care îţi declanşează orgasmul.   

Autorul invenţiei specifică faptul că aparatul are scop terapeutic şi reprezintă o ustensilă folositoare în băncile de spermă, de exemplu, pentru a facilita… donaţiile.

3. Aparatul de reconstrucţie a penisului circumcis

Bărbaţii circumcişi au acum opţiunea non chirurgicală de a-şi recupera suprafaţa de piele care a fost tăiată la circumcizie. Aparatul care face posibilă reconstituirea penisului aşa cum a fost lăsat de natură acţionează precum aparatul dentar. Este un obiect conic din plastic pe care bărbatul îl poartă în jur de 4 până la 8 ore pe zi, pe capul penisului timp de 1 până la 3 ani. Aparatul întinde pielea deja existentă peste capul penisului şi promite să redea penisului aspectul de dinainte de circumcizie.

Pe lângă faptul că întinde pielea existentă, aparatul stimulează şi crearea de noi celule ale pielii, lucru care creşte sensibilitatea zonei respective.

4. Frâul împotriva emisiilor nocturne

Următoarea invenţie îţi va provoca cel puţin o grimasă. Ea are scopul de a împiedica ejaculările nocturne ale bărbaţilor. Frâul este poziţionat pe capul penisului şi fixat de corpul bărbatului cu clame de metal ataşate de… părul pubian. Scopul? Dacă penisul începe să devină erect, firele de păr sunt trase, iar cel care poartă frâul se va trezi din somn subit.

Citeşte alte trei invenţii pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2