10 greşeli în satisfacerea unui bărbat

De Stela Moisescu pe

Vrei să ştii ce greşeli comit femeile în mod frecvent atunci când vor să îşi satisfacă iubitul? Dacă nu eşti sigură de prestaţia ta în pat, asigură-te că nu comiţi…
… greşelile de mai jos, care vizează tehnici de stimulare fizică şi mentală ale unui bărbat în pat.

Iată care sunt greşelile pe care femeile le fac în pat, dar şi cum poţi învăţa din ele!

1. Nu îl atingi suficient de ferm

Am putea spune că există o regulă universală de atingere a unui bărbat: cu fermitate. Totuşi, multe femei tratează, mai degrabă, gentil penisul partenerului în timpul sexului oral sau al stimulării manuale. Greşeala se comite instinctiv, din teama nefondată de a nu-l răni în vreun fel. Dacă vrei să-i oferi senzaţii intense de plăcere, alungă această teamă şi abordează-l cu fermitate în timpul stimulării orale şi manuale.

2. Alegi poziţiile de sex comode

Deşi iubitul tău este mai mare şi mai puternic, nu este numai de datoria lui să stea în poziţii solicitante. Aşadar, o altă greşeală privind satisfacerea unui bărbat este că alegi mereu poziţiile sexuale comode pentru tine. Din când în când arată-i că şi tu dispui de energie. Îi vor plăcea şi priveliştea şi senzaţiile pe care i le oferi.

3. Nu îi faci sex oral suficient de des sau până la capăt

Faptul că te opreşti înainte ca el să aibă orgasm atunci când îi faci sex oral nu este o greşeală, dar este un motiv de dezamăgire pentru iubitul tău, care este nevoit să se oprească în cel dulce moment. La fel, sigur nu îi face plăcere, dacă este nevoit să îţi facă apropouri pentru a avea parte de acest tratament din partea ta.

Iată mai multe greşeli din timpul sexului oral.

4. Nu te atingi singură

Ai remarcat cum iubitul tău tinde să intervină şi să te ghideze atunci când se apropie orgasm? Un lucru pe care cu siguranţă nu îl apreciază este că nu îi oferi şi tu lui o mână de ajutor. Astfel, el nu poate urma un exemplu şi trebuie să îşi dea seama singur ce anume te aduce la orgasm. Tot acest efort îi poate lua gândul de la propria plăcere. Aşadar, dacă vrei să-i mai uşurezi munca, ghidează-i mâinile şi sugerează-i prin vorbe sau gesturi că te simţi bine.

5. Îl laşi să te atingă, deşi nu îţi face plăcere

El crede că te atinge cum trebuie, dar remarcă faptul că nu te lubrifiezi şi nu te manifeşti cu entuziasm. De aici izvorăsc o mulţime de întrebări, printre care şi „De ce nu îmi arată ce vrea să îi fac?” Mai bine urmezi sfatul de sus, decât să îl faci să treacă printr-un astfel de moment.

Citeşte continuarea pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2