Deepthroat, sexul oral suprem

De Stela Moisescu pe

Totuşi, specialiştii susţin că deepthroat-ul este o tehnică în care poţi excela doar dacă exersezi.

Respiră întotdeauna pe nas. În încercarea de a respira pe gură, nu te vei oxigena suficient şi e posibil să apară un sentiment de panică sau ameţeală.

Ceea ce este foarte important de ştiut este că reflexul de a vărsa poate fi depăşit prin relaxare şi perseverenţă. Dacă îţi este greu să treci peste senzaţie, îţi poţi lărgi zona gâtului dacă înghiţi în sec de mai multe ori.

Nu te descuraja dacă nu-ţi iese tehnica de prima dată. De cele mai multe ori îţi trebuie câteva sesiuni pentru a te obişnui cu experienţa. Totodată, nu te grăbi. Penetrarea trebuie să fie lentă, altfel nu ai şanse să combaţi reflexele supărătoare.

O altă dificultate în a face deepthroat este curbura naturală dintre cavitatea bucală şi gât. O poţi combate însă, alegând poziţia potrivită.

Cei mai mulţi sexologi recomandă să te aşezi pe spate, pe un pat, cu ceafa la marginea patului, lăsând capul să atârne uşor. În acest fel cavitatea bucală va forma o linie dreaptă cu gâtul, iar penetrarea va fi mai confortabilă.

Ai grijă însă. În această poziţie iubitul tău controlează întreaga acţiune aşa că trebuie să fie cumpătat. Poţi stabili un anume semn cu el, pe care îl poţi folosi dacă lucrurile înaintează fără voia ta.

În cazul în care penisul partenerului tău are o curbură naturală spre interior sau exterior, alte poziţii îţi sunt indicate.

Dacă există o curbură în interior, poziţia 69 este ideală pentru deepthroat. În celălalt caz, va fi suficient să îngenunchiezi în faţa lui.

Scopul acestor tehnici este să facă deepthroat-ul o experienţă plăcută şi pentru tine. Totuşi, dacă această manieră de satisfacere a partenerului nu te atrage deloc, nu lăsa vorbele iubitului să te constrângă.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2