Deepthroat, sexul oral suprem

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:54

Unele femei adoră să-şi răsfeţe iubitul cu o partidă de sex oral. Ţi s-a întâmplat însă, în timpul acţiunii, să te simţi „depăşită de situaţie” şi să ai impresia că el…
… şi-ar dori mai mult? Mulţi dintre bărbaţi chiar îşi doresc mai mult!

Este vorba de deepthroat, tehnica de sex oral în care penetrarea orală este cât mai adâncă şi ajunge să treacă de uvulă sau, mai popular, de omuleţul din cerul gurii.

Deepthroat-ul este o metodă de satisfacere a iubitului, de multe ori, inconfortabilă şi văzută drept „prea murdară” sau „înjositoare” de unele femei.

Dacă aveţi însă o relaţie serioasă, bazată pe sentimente profunde, deepthroat-ul nu este decât un alt gest frumos în cuplu, nicidecum un motiv de a te simţi stânjenită.

Multe femei l-au încercat, dar s-au oprit din cauza reflexului faringian, de tuse sau de salivare. Reflexul faringian este cel mai supărător şi apare în cazul deepthroat-ului deoarece se produce o apăsare la baza limbii.

Dacă şi tu ai încercat un sex oral mai „apăsat”, probabil ai simţit contractarea peretelului faringian, urmată chiar şi de senzaţia de vomă.

Ei bine, deepthroat-ul necesită o tehnică aparte, pentru a înlătura toate aceste neplăceri.

În cazul în care te tentează să-i oferi iubitului tău acest deliciu oral, iată cele mai bune tehnici de deepthroat!

Nu face deepthroat imediat după ce ai mâncat. Motivele sunt evidente. Reflexul faringian şi senzaţia de a vărsa vor fi mai accentuate.

Relaxează-te! Este foarte important să te relaxezi pentru a evita încordarea muşchilor gâtului. Contează foarte mult să-ţi antrenezi gândurile. Un singur gând la eventuala senzaţie de înecare, şi ţi-o vei induce. Dacă îţi păstrezi calmul şi încerci să te relaxezi, muşchii gâtului nu se vor mai încorda atât de uşor.

Dacă apare totuşi reflexul faringian, opreşte-te. Respiră adânc, timp de câteva minute şi încearcă din nou. Nu uita! Deepthroat-ul nu este o obligaţie. Continuă doar atât timp cât îţi doreşti acest lucru.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!