Cu ce se piperează o partidă de sex?

De Stela Moisescu, pe

Pe internet, în sex shop-uri şi chiar în propria casă se găsesc diferite „ajutoare” care pot transforma o partidă de sex monotonă într-una incendiară.
De la un bici sau o ciocolată, până la un roman erotic, merită să le încerci pe toate pentru a obţine mai mult decât sperai în viaţa ta sexuală.

Afrodisiace sub orice formă

Merită să primeşti puţin ajutor în găsirea plăcerii erotice. Încearcă un ulei erotic comestibil sau o pudră cu un miros ce-ţi incită simţurile şi pe care o puteţi aplica pe pielea partenerului.

La o căutare pe internet găseşti o mulţime de afrodisiace, pe care le poţi administra oral şi care, promit producătorii, au un efect imediat.

Obiecte din bucătărie

Dă o fugă până în bucătărie şi vezi ce găseşti: gheaţă, frişcă, ciocolată… Consumă-le de pe corpul iubitului tău.

Ciocolata neagră are efect euforic şi afrodisiac, spune medicul Jennifer Berman. Ea conţine feniletilamină, chimicală ce îţi dă senzaţia asemănătoare stării de îndrăgostire.

Un studiu britanic a demonstrat faptul că un cub de ciocolată pe care îl laşi să se topească în gură este mai stimulant din punct de vedere sexual decât un sărut.

Obiecte din dormitor

Chit că este vorba de o pernă, un roman erotic sau o panglică, te poţi folosi de obiectele din apropierea ta pentru a pipera o partidă de sex.

O pernă poate da farmec unei poziţii sexuale de care v-aţi plictisit şi vă poate ajuta cu unele poziţii mai dificile, în care penetrarea nu e suficient de profundă.

O eşarfă are mai multe întrebuinţări, în afară de accesorizarea unei ţinute. O poţi folosi pentru a vă lega la mâinile sau la ochi, precum şi pentru a o înfăşura provocator în jurul gâtului său.

De ce să nu citeşti împreună cu iubitul tău o scenă fierbinte dintr-un roman? S-ar putea să vă incite mai mult decât un film pentru adulţi.

De asemenea, cărţile despre arta sexului conţin trucuri pe care le puteţi încerca. Propune-i iubitului tău să citiţi împreună, de exemplu, cartea „Sex: tips and tonics to spice it up”, scrisă de Aliza Baron Cohen.

De la sex shop

Dacă nu ai încă un vibrator, e vremea să-ţi achiziţionezi unul. Aşa rezolvaţi problema stimulării clitorisului în orice poziţie sexuală.

De la sex shop puteţi procura tot felul de jucării erotice care să vă incite imaginaţia. Dacă simţi că vrei să-l domini investeşte în cătuşe sau un bici.

Nu uita de costumele provocatoare şi lenjeria sexy. Nu numai că-i plac şi lui, dar îţi oferă ţie îndrăzneala de care ai nevoie pentru a te bucura de o partidă de sex inedită.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!