Beneficiile ciocolatei asupra vieţii sexuale

De Stela Moisescu pe

Ai auzit cu siguranţă că ciocolata aduce beneficii vieţii tale sexuale, căci are efect afrodisiac. Scuza perfectă ca să consumi ciocolata ta preferată, cu tonele!
Ai remarcat însă că singurele modificări se văd pe coapsele tale, mai jos de ele… nimic. Află că nu orice fel de ciocolată sau cantitate consumată are un efect afrodisiac garantat.

Iată cum trebuie consumată ciocolata pentru ca ea să îţi îmbunătăţească viaţa sexuală…şi fără să te trezeşti cu kilograme în plus!

Ce fel de ciocolată trebuie să consumi pentru un efect afrodisiac

Mănâncă ciocolata bogată în cacao, căci acesta este ingredientul secret care îţi măreşte apetitul sexual. Cele umplute cu creme de diferite arome sau chiar cea simplă cu lapte au un conţinut mult mai scăzut de cacao. Aşa că singura ciocolată pe care ar trebui să o consumi în scopuri afrodisiace este cea neagră, căci ea are în compoziţie cea mai mare cantitate de cacao.  

Ciocolata albă, de exemplu, nu are în compoziţia sa cacao, aşa că nu eliberează în corpul tău chimicalele care îţi cresc libidoul.

Când trebuie consumată ciocolata pentru un efect afrodisiac

Consumă ciocolata neagră în cantitate mai mare cu o săptămână înainte de instalarea menstrei, adică în timpul sindromului premestrual. În această săptămână sexologii îţi dau liber la consumul de ciocolată în fiecare zi, spre deliciul tău. Cum spm-ul poate afecta libidoul, ciocolata neagră consumată îţi oferă acel aport de serotonină care te ajută să îţi menţii pe linia de plutire libidoul.

Pentru a maximiza efectul afrodisiac consuma ciocolata cu puţin timp înainte de sex. Dacă ai încheiat o zi extenuantă la muncă şi te simţi lipsită de chef şi energie, consumă câteva tablete de ciocolată neagră înainte să pleci de la muncă. Până ajungi acasă ciocolata te ajută să eliberezi endorfine, care te relaxează şi îţi dau o stare de împlinire, lucruri de care ai mare nevoie la sfârşitul programului de muncă.

Experţii îţi recomandă să consumi ciocolată neagră mai multe luni la rând pentru un efect afrodisiac intens şi de durată.  

Trebuie precizat însă că porţiile de ciocolată neagră consumate trebuie să fie mici. Acest tip de ciocolată are o cantitate mare de cacao în compoziţie, aşa că sunt suficiente câteva tablete. În plus, aşa eviţi şi consumul excesiv de calorii şi te bucuri doar de beneficiile ciocolatei asupra vieţii tale sexuale şi nu numai.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro