Cele mai practice tunsori pentru femeile ocupate

De Erika Chivu, pe

Orice tunsoare arată perfect când abia ai ieşit de la salon. Dar ce faci dacă nu ai timpul şi banii necesari să vizitezi mai des stilistul? Îţi alegi o tunsoare uşor de întreţinut şi de aranjat.
Insipiră-te din look-ul vedetelor pentru a-ţi alege o coafură uşor de aranjat dar modernă!

Tunsoarea bob

Dezavantajul este că nu prea îţi ajunge să-l legi într-o coadă. În rest, ai numai avantaje: e uşor de îngrijit şi se aranjează doar cu mâna, indiferent de textura firului de păr.

Bobul lung

 
Nu e atât de scurt încât să simţi că ţi-ai pierdut feminitatea, dar nici atât de lung încât să-l îngrijeşti cu greu. Un bob până la umeri, uşor filat, se potriveşte pe un păr drept, dar şi ondulat şi arată foarte bine, chiar dacă abia ai timp să-l perii. E suficient de lung încât să-l prinzi într-o coadă de cal când îţi e foarte cald, dar îţi ajunge şi pentru un coc sau o altă coafură sofisticată, la ocazii speciale.

Bobul dezordonat

Dacă timpul nu-ţi permite să te lupţi cu un păr rebel, ondulat şi greu de aranjat, renunţă la război şi lasă-l să stea aşa cum vrea el. Cere o tunsoare bob scurtă şi nu va fi nevoie să-ţi aranjezi părul decât cu degetele.

Bobul inversat

Vrei o tunsoare practică, dar modernă? Bobul inversat, mai scurt la spate şi mai lung în faţă, este perfect pentru tine. Totuşi, ar trebui să ai părul mai degrabă drept. Dacă trebuie să foloseşti placa zilnic, nu mai e deloc o tunsoare practică.

Lung şi franjurat

Un păr fin şi lipsit de volum va arăta foarte bine chiar şi fără coafat zilnic dacă ceri o tunsoare foarte filată. Nici nu e nevoie să renunţi la părul lung, va trebui doar să-l perii dimineaţa, iar când adopţi un look sport ajunge să-l prinzi într-o coadă de cal şi să netezeşti cu puţin gel firele rebele.

Tunsoarea Pixie

Tunsoarea făcută celebră de Twiggy, fotomodelul anilor ’60 este rezervată femeilor curajoase, care nu consideră că feminitatea stă în lungimea părului. Dacă ai un păr cât de cât ascultator şi uşor de aranjat tunsorile scurte sunt perfecte pentru tine. Podoaba capilară se usucă la 10 minute după duş şi nici măcar n-ai nevoie de perie. Şi chiar vei fi uimită să constaţi că variantele de aranjare sunt multe, inclusiv pentru ocazii speciale.

Urmăreşte galeria foto pentru a vedea cum poartă vedetele aceste tunsori.

Foto: Hepta, arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!