Top 5 cele mai bune ținute de la MTV Video Music Awards 2016

De Andreea Catrina pe
Aseară a avut loc, la Madison Square Garden din Manhattan, ceremonia anuală MTV Video Music Awards.

Ca de fiecare dată, o parte din vedetele invitate au strălucit pe covorul roșu (alb în acest caz), iar o altă parte au afișat look-uri dezastruoase. În galeria foto de mai sus, noi ți-am făcut un top 5 al celor mai reușite ținute.

Altfel, evenimentul de aseară a fost marcat de o serie de detalii inedite… Videoclipul piesei lui Adele – „Hello” – a fost cel mai nominalizat, la șapte categorii, deși Beyonce a avut per total mai multe nominalizări; În cele din urmă, tot Beyonce a fost și cea care a plecat acasă cu cele mai multe trofee.

Drake i-a mărturisit Rihannei că o iubește și că a iubit-o dintotdeauna; Beyonce a purtat o ținută inedită la eveniment, pe care am ales să nu o încadrăm nici la bine, nici la prost îmbrăcate, pentru că pur și simplu nu s-a potrivit momentului… Totuși, e de notat că numai bijuteriile pe care le-a purtat Queen B. au costat 13 milioane de dolari.

Beyonce la MTV Video Music Awards 2016

Britney Spears a cântat la MTV VMA 2016, și a avut un show reușit, aceasta fiind prima ei apariție în cadrul galei, după dezastrul din 2007.

Citește și – Cele mai frumoase ținute de la MTV Video Music Awards 2015

Citește și – Cele mai urâte ținute de la MTV Video Music Awards 2015

Pentru a vedea cele mai frumoase ținute purtate de vedete la MTV Video Music Awards 2016, mergi în galeria foto de mai sus!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO