Tendințele de toamnă-iarnă 2016-2017 în viziunea Veronicăi Zaharia (Parlor)

De Irina Hartia pe
VERONICA ZAHARIA - PARLOR

Tendințele sunt sezoniere, la fel și piesele pentru care toate fashionistele ajung să creeze adevărate obsesii. Am stat de vorbă despre toate acestea, dar și despre surprizele pe care ni le pregătesc în sezonul rece, cu câțiva dintre designerii noștri preferați. Astăzi, Veronica Zaharia (foto)

Cum ai descrie tendințele noului sezon de toamnă-iarnă?

În ceea ce privește moda străzii, urmează un sezon nebun din toate punctele de vedere! O să vedem multă culoare, volume exagerate, evidențiate de talii de viespe, combinații îndrăznețe de texturi și culori, imprimeuri pop-art. În zona de evening wear, tăieturile clasice vor fi Îmbogățite cu suprapuneri inedite de țesături și aplicații, broderii bogate, pliseuri și volane.

PARLORParlor

Care dintre colecțiile marilor designeri ți-au atras atenția sezonul acesta? Ai o piesă preferată?

Alessandro Michele pentru Gucci rămâne preferatul meu și în acest sezon, iar piesa preferată este a doua apariție a show-ului, blana de un roz isteric.

PARLORParlor

Care crezi că va fi cea mai cool direcție de styling În sezonul care vine?

Piesele feminine create din mătăse fină sau suprapuneri de dantelă, în combinație cu piese din denim cu croieli masculine.

Cum arată colecția de de toamnă-iarnă semnată Parlor?

Romantică și îndrăzneață În același timp, feminină – colecția este bogată În detalii elaborate de broderii, dantelă și geometrii.

PARLORParlor

Cum ți-ar plăcea să Îți vezi piesele purtate?

Femeia Parlor este acea femeie Încrezătoare în puterea ei de a seduce, cu o latură elegantă, dar și copilăroasă totodată. Este femeia care știe mereu să aleagă pentru ea piese care Îi pun În evidență personalitatea. Mi-ar plăcea să văd piesele mele stilizate cu pantofi îndrăzneți și accesorii inedite.

MUST HAVE: Jacheta supradimensionată din stofă sau blană, într-o culoare puternică.

Citește și – Tendințele de toamnă-iarnă 2016-2017 în viziunea lui Ingrid Vlasov

Citește și – Cele mai reușite ținute de la deschiderea Festivalului de Film de la Veneția 2016

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro