Tunsorile care au făcut-o celebră pe Rihanna

De Cristina Popa pe

De la părul lung la părul scurt, de la părul drept la cel ondulat, de la nuanţe de blond – arămiu sau ciololatiu, la negru şi negru albăstrui, o a doua Victoria Beckham…
… în materie de hair style, Rihanna le-a încercat pe toate.

Odată cu succesul single-ului „Pon de Replay” din vara lui 2005, o nouă apariţie artistică atrăgea atenţia tuturor. Foarte tânără, frumoasă şi cu o muzică suficient de atractivă şi comercială, Rihanna a ajuns peste ani nelipsită din topurile de specialitate, dar şi din paginile revistelor mondene şi glossy.

Pe lângă o evidentă şi inevitabilă maturizare, timp de aproape cinci ani, cântăreaţa în vârstă  de numai 21 de ani, a experimentat de-a lungul timpului numeroase schimbări, atât în viaţa profesională şi personală, cât şi în ceea ce priveşte propria imagine.

Pe lângă o evoluţie a stilul vestimentar, schimbările de look, dar mai ales coafurile pentru care a optat de-a lungul vremii au surprins plăcut sau au şocat lumea întreagă.

Astfel, dacă în urmă cu cinci ani se bucura de un păr lung, bogat, ondulat sau cârlionţat, de mai bine de doi ani, Rihanna  a preferat să jongleze cu diverse tunsori stilate sau noncoformiste, scurte şi foarte scurte… unele au prins-o,  în timp ce altele au dezavantajat-o.

Însă, cum frumuseţea e o chestiune de gust şi stă în ochiul privitorului, te invit să descoperi încercările, mai mult sau mai puţin reuşite ale Rihannei în galeria foto de mai jos!

Foto:
NorthFoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro