Reguli de modă pe care ar trebui să le încalci cel puțin o dată

De Adina Radu, pe Ultimul update Vineri, 04 martie 2022, 12:04
Viața e prea scurtă pentru a evita riscurile. Sună-l pe bărbatul pe care îl placi, urmează cariera pe care ți-o dorești, tunde-ți părul sau schimbă-ți stilul.

Moda are regulile ei, dar uneori ar trebui să le încalci. Cel puțin o dată, asumă-ți acest risc. Bine, unele riscuri ar trebui să le eviți, dar altele (de care o să-ți spunem noi) ar trebui să le încerci.

Sandale cu șosete

Da, știu, te gândești că arată horror, dar nu e chiar așa. Nu trebuie să alegi orice pereche de sandale. Cele tip jelly cu vârful acoperit sunt perfecte. Fii creativă, alege culori trăznite!

Combină printuri diferite

E o adevărată artă în a combina imprimeurile. pentru început caută imprimeuri diferite, dar care au culori similare.

Alege galben chiar dacă ai piele albă

Se spune că fetele cu pielea foarte albă nu ar trebui să poarte nuanțe de galben. Poți încerca variantele de galben muștar sau galben pastel. Asortează cu albastru marin, nuanțe ruginii sau verzi intens.

Denim cu denim

Nu știu cine a introdus regula că nu ai voie să porți o fustă de blugi cu o cămașă de blugi, dar regula asta trebuie încălcată.

Albastru cu negru

De când lumea, oamenii se feresc să combine aceste două culori din cauza faptului că sunt destul de asemănătoare și se anulează reciproc. Ce-ar fi să alegi o bluză de un albastru electric cu o pereche de panataloni negri. Șic!

Rozul pe roșcate

Dragi roșcate, îndrăzniți să purtați roz. Dacă nuanța părului vostru e roșu intens, purtați roz pastel, iar dacă nuanța culorii părului se apropie de culoarea cuprului încercați roz neon.

Haine destinate altui anotimp

Toamna și primăvara vremea este un pic cam ciudată, temperaturile variază destul de mult, așa că poți încerca să combini o pereche de pantaloni scurți cu un pulover. Nu e așa o nenorocire.

Sursa foto 123rf

Citește și Reguli pentru a-ţi păstra părul sănătos

Citește și 7 reguli nescrise pe care trebuie să le respecți dacă mergi la o nuntă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!