Învaţă să te coafezi singură de Revelion! (video)

De Diana Sorescu, pe

Unica.ro şi Cristi Pascu te învaţă cum să îţi faci singură mai multe coafuri pentru Revelion. Mizează pe o coafură clasică sau pe una elegantă inspirându-te din video-ul de mai jos!
Pentru că la petrecerea dintre ani trebuie să străluceşti, unica.ro s-a gândit să îţi propună câteva coafuri simple, pe care să le poţi face singură, acasă.

Hair stylistul Cristi Pascu a acceptat provocarea noastră şi a gândit, special pentru tine, două tipuri distincte de a-ţi aranja părul.

Coafură clasică şi elegantă

Aşadar, dacă vei opta pentru o ţinută clasică la petrecere, Cristi Pascu îţi recomandă buclele ample. Sunt foarte uşor de executat, iar dacă vei urma paşii exemplificaţi în filmuleţ sigur o să-ţi iasă!

Nu uita de cărările pe care trebuie să le trasezi, ai grijă cum răsuceşti şuviţele în ondulator şi cum prinzi buclele cu clipsuri şi agrafe. Sfaturile îţi vor folosi, iar rezultatul final o să fie pe măsura aşteptărilor.

Dacă te vei îmbrăca elegant de Revelion, ai nevoie de o coafură în ton. Hair stylistul Cristi Pascu îţi propune o coamă, tapată în creştetul capului, pe care să o poţi realiza fără prea mari eforturi.

O să ai nevoie doar de câteva accesorii pentru păr, de răbdare şi puţină îndemânare.

Urmăreşte-l pe Cristi şi încearcă să reproduci, pas cu pas, coafura pe care el ţi-o sugerează. Nu e greu deloc, deci spor la coafat!

Foto: Ionuţ Grumăzescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!