Zodiile care renasc din propria cenușă în anul 2018

De Unica.ro pe 15 noiembrie 2017
Anul 2017 a fost greu pentru aceste două zodii. Dar din 2018 lucrurile incep să se îndrepte, iar până la finalul anului multe din probleme se vor fi rezolvat în mod favorabil. Săgetătorul și Balanța au avut multe ghinioane în ultimul timp și mulți nativi și-au pierdut, probabil, speranța. Anul 2018 nu va fi unul miraculos, dar va întoarce roata pentru aceste două semne zodiacale greu încercate. 

Săgetătorul va avea din nou încredere în cei din jur, în timp ce Balanța se va vindeca în sfârști de ghinion.

Horoscop 2018 pentru Săgetător: încep să aibă din nou încredere în oameni

horoscop 2018 sagetator

După ce, în ultimii ani, au avut multe necazuri mai mici sau mai mari din cauza celor dragi, Săgetătorii învață să aibă din nou încredere în oameni.

Mulți nativi au avut ghinion în ultima vreme, unii au fost trădați, nu neapărat în dragoste, și înjunghiați pe la spate când se așteptau mai puțin, altora li s-a întors spatele când le era mai greu.

Dar după atâtea și atâtea dezamăgiri, Săgetătorii găsesc în sfârșit oameni de încredere, oameni pe care se pot baza, atât în dragoste, cât și în carieră.

Nativii vor descoperi că niciodată nu e prea târziu să legi noi prietenii, iar viața socială și sentimentală împlinită le oferă și mai multă încredere în propria persoană, iar acest lucru nu poate fi decât unul bun.

Mai siguri pe ei și având mai mult sprijin din jur, Săgetătorii au succes în carieră și reușesc să pună în aplicare planuri mai vechi, care până acum fuseseră la stadiul de vise.

Una peste alta, un an foarte bun pentru Săgetători, care par să renască din propria cenușă ca Pasărea Phoenix.

Horoscop 2018 pentru Balanță: au noroc în toate

horoscop 2018 balanta

În ultimul an, Balanțele au fost urmărite de ghinion – nimic din ce au încercat nu le-a ieșit așa cum își doreau, unii au avut probleme mari cu banii, alții au mers și la doctor mai des decât ar fi vrut. Și totul fără să existe vreo cauză anume. Pur și simplu Balanțele au avut ghinion și mulți nativi au crezut că viața lor nu va mai reveni niciodată pe făgașul normal.

Dar din 2018, lucrurile se schimbă radical pentru această zodie. Cumva, roata se întoarce și exact acolo unde au avut ghinion, anul 2018 va aduce noroc și speranță.

Balanțele care au avut probleme în dragoste și s-au despărțit în 2017 sau 2016 își vor găsi sufletul pereche în 2018 și își vor da seama că așa a fost să fie. Oricât de mult au suferit la despărțire, acum vor vedea că fără această despărțire nu ar fi cunoscut persoana specială care le va sta alături toată viața.

Balanțele care au pierdut bani sau chiar au rămas cu datorii în 2017, vor avea noroc fix pe același plan, la banilor. Asta nu înseamnă că vor câștiga la loto sau că vor primi vreo moștenire care să-i scape de griji până la adânci bătrâneți. Pur și simplu vor munci mai cu spor, vor avea oportunități și vor ști să profite de ele pentru a-și găsi un loc de muncă mai bun, dar vor putea și să economisească. Și să sperăm că 2017 le-a adus măcar o lecție în privința banilor.

Se vor rezolva în 2018 și probleme de sănătate, vor exista împăcări cu persoane din familie dar și revederi pline de bucurie pentru cei care au suferit de dor.

Atât Săgetătorul, cât și nativii din Balanță, vor ține minte pentru mult timp anul 2018. Va fi anul în care trăiesc evenimente impotante și pline de bucurie.

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"

Cum arăta Adelina Pestrițu în copilărie: "Îmi dau seamă cât de repede trecem prin viață"