Program rapid de remodelare a siluetei

De Unica.ro, pe

Ştim cât de mult vă doriţi să vă redefiniţi silueta înainte de vacanţă, aşa că alături de specialiştii Elos Beauty Clinic în remodelare corporală vă propunem un set de tratamente care să vă aducă în timp record rezultatele dorite!
V-aţi convins deja că împotriva celulitei sau a grăsimii localizate nu există diete minune şi nici ceaiuri sau loţiuni care să le topească peste noapte. Celulita şi grăsimea localizată reprezintă probleme complexe ale organismului, care pot fi combătute doar apelând la tehnologia modernă. De aceea, Elos Beauty Clinic vă propune un program rapid de remodelare a siluetei care cuprinde două tratamente recunoscute la nivel mondial pentru performanţele lor: criolipoliza, tratamentul de slăbire localizată prin îngheţare care înlocuieşte cu succes liposucţia, şi VelaShape II, prima soluţie non-invazivă împotriva celulitei.

Pachetul constă în 2 şedinţe de VelaShape II pentru două zone (spre exemplu, coapse şi fese) şi o şedinţă de criolipoliză, la preţul special de 400 de euro (reducere de la 600 de euro, preţul iniţial). În urma acţiunii celor două tratamente, veţi reuşi să slăbiţi în centimetri şi să reduceţi celulita.

-5 cm în 3 săptămâni!

Criolipoliza, realizată la Elos Beauty Clinic cu aparatul CoolTech, îngheaţă stratul de grăsime la o temperatură de -8 grade, iar celulele grase sunt distruse în urma procesului de criogenare. Odată distruse, acestea vor fi eliminate cu ajutorul macrofagilor şi transformate în aminoacizi, peptide şi proteine. După o singură şedinţă, stratul de grăsime este redus cu 30%, ceea ce înseamnă că veţi micşora circumferinţa zonei tratate cu peste 5 cm. Totul fără durere sau timp de recuperare!

Program rapid de remodelare a siluetei

Corp ferm, lipsit de celulită

Prin combinarea a 4 tehnologii redutabile împotriva aspectului de coajă de portocală, VelaShape II devine soluţia numărul 1 împotriva celulitei. Radiofrecvenţa bipolară, infraroşul, vacuumul şi masajul cu role mecanice acţionează concomitent pentru micşorarea celulelor de grăsime, îmbunătăţirea drenajului limfatic şi tonifierea intensă a zonelor tratate. După şedinţele de VelaShape II, textura pielii este îmbunătăţită, iar celulita se reduce considerabil. Mai mult decât atât, tratamentul este aprobat de FDA (Food and Drug Administration, SUA) şi este secretul unor vedete internaţionale precum Kim Kardashian, Demi Moore sau Britney Spears.

Program rapid de remodelare a siluetei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!