Secrete din mariajul lui Celine Dion cu Rene Angelil

De Mihaela Dobre, pe Ultimul update Joi, 28 decembrie 2017, 13:53
Într-o lume în care relațiile se destramă cu ușurință, Céline Dion a avut una dintre cele mai lungi căsnicii de la Hollywood. Cu toate că soțul ei, René Angélil, a murit pe 14 ianuarie 2016 după o îndelungată luptă cu cancerul, cei doi au avut una dintre cele mai frumoase și închegate mariaje din showbiz. Iar povestea lor de iubire, care se întinde pe mai bine de două decenii, poate fi un scenariu de film.

Celine și René s-au cunoscut pe când cîntăreața avea 12 ani. Familia ei i-a trimis lui René o înregistrare, iar acesta a fost cucerit de vocea ei. A chemat-o la studioul lui să o audă cântând live și de atunci a devenit managerul ei. A crezut atât de mult în talentul ei, încât și-a ipotecat casa pentru a avea bani să-i înregistreze un album. Celine s-a ridicat la înălțimea așteptărilor și la scurt timp a devenit un star de talie mondială.

Relația lor a început când artista avea 19 ani, iar managerul 45. Timp de cinci ani s-au ascuns de teamă că gura lumii va distruge cariera lui Celine. Diferența de vârstă dintre ei era mare și în plus, se cunoscuseră când ea era doar un copil.

În 1994, Celine a recunoscut că are o relație cu René. Anuțul a fost făcut printr-o dedicație pe care i-a scris-o pe coperta unuia din albumele sale. Tot în 1994, pe 17 decembrie a avut loc nunta lor fastuoasă.

Secrete din mariajul lui Celine Dion cu Rene AngelilIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 6)

Ani mai târziu, Celina a povestit într-un interviu că mama ei a încercat mult timp să o despartă de René, care mai fusese căsătorit de două ori și avea trei copii.

Descoperă în galeria foto de mai sus lucruri inedite pe care nu le știai despre relația lui Céline Dion cu René Angélil!

Foto – Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!