10 filme de animaţie pe care trebuie să le vezi

De Nicoleta Galeteanu pe

4. Toy Story

Dacă mulţi copii au crezut că jucăriile pot vorbi, Walt Disney Pictures a dat viaţă celor mai haioase jucării de plastic şi a deconspirat viaţa lor secretă într-un desen animat extraordinar.
 
Woody, o păpuşă-cowboy cu sfori, îşi dispută autoritatea cu Buzz Lightyear, cosmonautul, care, nu doar că se crede real, dar vrea să să instaureze o nouă ordine în camera lui Andy.

Vezi şi Toy Story 2 şi Toy Story 3.

5. Ratatouille

În regia lui Brad Bird, Ratatouille este o comedie extraordinar de amuzantă. Remy este un şoricel care visează să devină maestru bucatar.

Deşi alegerea lui este total absurdă, căci bucătăria urăşte şoarecii prin excelenţă, Remy nu se dă bătut. Unde mai pui că piedicile pe care i le pune familia nu sunt tocmai facil de trecut. El vrea cu orice preţ să ajungă universul interzis.

6. South Park

Realizat prima oară în ’97, „The South Park” este un desen animat genial pe care îl recomandăm copiilor mai mari.

Un real fenomen tv, filmul a născut de multe ori controverse privind subiectele abordate – idei satirizate, persoanje parodiate -, cel mai recent fiind profetului Mohamed, înfăţişat într-un costum de urs.

Ajuns în prezent la cel de-al 14-lea sezon, atmosfera din South Park este întreţinută de patru copii în clasa a treia – Stan, Kyle, Kenny si Cartman – cu pasiuni comune: limbajul obscen şi peripeţiile tembele.

Află care sunt celelalte animaţii pe care ţi le recomandăm.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3