Motivul pentru care acest băiețel și-a lăsat părul lung a impresionat întreaga lume

De Mihaela Dobre, pe
Thomas Moore, un băiețel în vârstă de 10 ani din Maryland, SUA, a hotărât în urmă cu doi ani să nu se mai tundă.  Această decizie l-a transformat în ținta multor răutăți din partea colegilor de școală și chiar nu de puține ori i s-a întâmplat să fie confundat cu o fată, dar aceste lucruri nu l-au descurajat pe Thomas să își urmeze scopul nobil, pe care l-a ținut ascuns.

Citește și – Soția lui a fost răpusă de cancer imediat după nuntă. La doi ani distanță, poliția i-a bătut la ușă și…

El și-a lăsat părul lung pentru a-l dona, în scopul realizării de peruci destinate copiilor bolnavi de cancer.

Thomas a luat această decizie, când avea doar opt ani, după ce a văzut o înregistrare, pe Facebook, despre Kyssi Andrews, o fetiță care și-a pierdut părul din cauza cancerului. Mama lui i-a explicat ceea ce înseamnă cancerul și chimioterapia, iar copilul a decis că vrea să își lase părul lung și să il doneze lui Kyssi. Nu știa cât timp își va lăsa părul să crească, dar voia să fie atât de lung, încât fetița să fie feticită.

După doi ani, Thomas s-a tuns în sfârșit în sfârșit, iar din părul lui s-au făcut trei peruci pentru copiii care și-au pierdut podoaba capilară din cauza chimioterapiei. Din nefericire, Kyssi a murit, dar părinții fetiței l-au lăudat pe Thomas pentru gestul lui plin de curaj și altruism.

Mătușa băiatului, Amber Ray, a postat pe contul său personal de Twitter două fotografii cu Thomas, înainte și după ce s-a tuns. Cum era de așteptat, imaginile au devenit virale pe Internet.

Citește și – O femeie a murit de cancer de colon la 40 de ani. Ce simptome a ignorat

Foto – Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!