REŢETE: Paste cu ciuperci şi parmezan

De Libertatea pentru femei pe

Ciupercile de pădure sau de cultură sunt un deliciu care nu trebuie uitat toamna asta. Iată cum se prepară nişte paste cu ciuperci şi parmezan ca in Italia.

► Ingrediente
► 500 g paste
► 500 g ciuperci
► 50 g unt
► 2-3 căţei usturoi
► sare
► piper
► 2-3 frunze coriandru, busuioc
► 50 g parmezan

► Preparare:
1. Se pun pastele să fiarbă în apă clocotită cu o linguriţă de sare. Se lasă să fiarbă conform indicaţiilor de pe ambalaj.
2. În timpul acesta, se curăţă şi se spală ciupercile. Se feliază şi se călesc în untul topit în care s-a adăugat usturoi pisat.
3. Se perpelesc ciupercile în sucul propriu şi, după ce s-au făcut, se potrivesc cu sare şi piper după gust.
4. Se scot pastele din apă, se scurg şi se amestecă cu ciupercile. Se servesc ornate cu pătrunjel verde sau coriandru şi cu parmezan.

Finalul "Game of Thrones". Ce detaliu ascuns au remarcat fanii

Finalul "Game of Thrones". Ce detaliu ascuns au remarcat fanii