REŢETE DESERT: Brioşe cu ciocolată caldă şi cremă

De Diana Zagrean pe

Nimic nu se compară cu o brioşă cu ciocolată şi/sau o ciocolată caldă în zilele friguroase de decembrie. Iată cum să preparaţi brioşe cu cremă de ciocolată caldă, după o reţetă delicioasă.
Ingrediente brioşe de ciocolată:
1 ½ ceşti pudră de cacao
3 ceşti făină
3 ceşti zahăr
1 lingură praf de copt
Un praf de sare
3 ouă
1 ½ ceaşcă lapte degresat
1 ½ ceaşcă apă caldă
¾ ceaşcă ulei de floarea soarelui
2 linguriţe extract de vanilie
Mod de preparare briose:
Încălziţi cuptorul la 180 de grade (mediu, treapta 3 la cuptorul cu gaz).
Tapetaţi tava pentru brioşe cu coşuleţe din hârtie speciale pentru brioşe.
Amestecaţi cu un mixer făină, pudră de cacao, praf de copt, zahar şi sare. Adăugaţi încet ouă, vanilie, apa, uleiul şi laptele. Amestecaţi până la omogenizare completă şi turnaţi compoziţia în formele de brioşe.
Nu umpleţi formele mai mult de 2/3 din înălţime, deoarece brioşele cresc la cuptor. Coaceţi circa 20 de minute, scoateţi imediat din tavă şi lăsaţi brioşele să se răcească.
Citeşte mai departe şi află cum să prepari crema de ciocolată caldă şi toppingul delicios pentru brioşe pe pagina următoare!
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat

Câți bani câștigă Delia pe o oră de cântat