Invata sa prepari niste paste raviolli cu sos de rosii ca la mama lor in Italia.
►500 g raviolli cu brânză
► 1/4 ceaşcă ulei
► 2 căţei de usturoi
► 1 dovlecel
► 1 cană suc de roşii
► caşcaval
► pătrunjel verde
► sare
► piper
Încearcă şi reţeta noastră de Spaghette cu somon şi broccoli
1 La început, se fierb pastele conform indicaţiilor de pe ambalaj şi se pun la scurs. Apoi se prepară sosul de roşii, astfel: în uleiul încins se pune la călit, pentru 2 minute, usturoiul şi dovlecelul, spălat, curăţat şi tăiat cubuleţe mici. Se adaugă treptat sucul de roşii şi se mai ţine pe foc un clocot-două. După ce focul s-a oprit, se condimentează după gust cu sare şi piper şi se lasă la răcit.
2 Odată ce pastele s-au scurs bine, se răstoarnă într-un vas adânc sau într-un bol, iar deasupra se toarnă sosul şi se presară caşcavalul ras.
3 Se servesc ca atare, calde sau reci, iar deasupra, pentru gust şi efect, se presară pătrunjel verde tocat mărunt.