Învaţă să faci chec de post după o reţetă simplă şi rapidă

De Unica.ro pe

Ţi-e poftă de un chec pufos? Îl poţi mânca chiar dacă e post! Învaţă să faci chec de post delicios după o reţetă simplă şi rapidă!

Ingrediente pentru checul de post

200 grame zahăr
4 linguri de ulei
200 mililitri apă
400 grame făină
1 plic praf de copt
1 lingură cacao
câteva linguri dulceaţă de fructe, după gust

Cum se prepară checul de post

Se amestecă zahărul, uleiul, apa, făina şi praful de copt şi se amestecă bine până se omogenizează. Trei sferturi din compoziţie se toarnă în formele de chec unse cu puţin ulei. În compoziţia rămasă se adaugă cacao şi dulceaţa de fructe şi se amestecă bine.
Se adaugă compoziţia cu cacao peste cea din tăvi. Se lasă la cuptor până când o scobitoare introdusă în chec iese curată (aproximativ 40 de minute, în funcţie de cuptor).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro