Dezlegarea la peşte, prilej de ospăţ. 4 reţete delicioase

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Luni, 22 iunie 2020, 15:36

Peste două zile, toţi cei care ţin post vor lua o pauză de la fructe şi legume: e Buna Vestire, când se poate consuma peşte, ulei şi vin!

Pentru această zi specială, poţi pregăti o întreagă masă din peşte, de la antreu până la felul principal. Ca să-ţi înlesnim sarcina, îţi dăm patru reţete delicioase şi te îndemnăm să le încerci acasă.

Păstrăv la cuptor

Ingrediente: 4 păstrăvi medii, două lămâi mari, o lingură de oţet, două linguri de piper verde boabe, 75 g margarină, sare, piper măcinat alb şi negru.
Preparare: peştele se curăţă şi se spală, iar piperul verde se zdrobeşte în mojar. Se topesc 50 g de margarină şi se pun în tava de copt, se adaugă oţetul, piperul verde mărunţit, piperul negru şi cel alb şi sarea. Se omogenizează bine amestecul, apoi se tăvălesc prin el păstrăvii.

Dacă îți place macroul afumat poți face o delicioasă pasta de peste!
Vezi continuarea pe libertatea.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!