Cârnaţi în vin alb

De Libertatea pentru femei pe

Cârnaţii ies mai fragezi şi mai aromaţi dacă sunt preparaţi în vin alb. Iată reţeta acestui preparat!

Ingrediente

► 800 g cârnaţi proaspeţi
►100 g unt
►200 ml vin alb
►2 linguri cimbru proaspăt

Preparare:

1. Într-o tigaie încăpătoare se topeşte untul şi se pune jumătate din cantitatea de cimbru. Se lasă un minut şi apoi se aşază cârnaţii. Se rumenesc pe o parte şi apoi se întorc cu grijă pe partea cealaltă.
2. Se toarnă vinul puţin câte puţin şi de fiecare dată se adaugă vin după ce cantitatea dinainte s-a evaporat.
3. Se stropesc cârnaţii cu sosul din tigaie şi, după ce s-au rumenit complet, se presară cu restul cantităţii de cimbru, se acoperă cu un capac şi se lasă 10 minute.
Încearcă şi reţeta de cârnaţi cu varză bavareză!

Iată și cum îți ies cei mai buni carnati de Craciun

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro