Venus şi Jupiter îşi mută sediul

De Corina Buhagiar pe

De mâine, două plante importante îşi schimbă sediul. Ai putea să te simţi cu totul diferit, ca şi cum ar începe o nouă etapă.

De luni după-amiază Venus, planeta iubirii, sau Micul Benefic, părăseşte zodia Capricornului ca să treacă în Vărsător. Este ca şi cum viaţa noastră sentimentală ar lua o nouă turnură. În Capricorn Venus nu se simţea tocmai în largul ei. Inducea nevoia de a-ţi proteja sentimentele, de a căuta mai mult confort şi constanţă în iubire, şi era destul de lipsită de pasiune romantică.

Ajunsă în Vărsător însă, se va destinde brusc. Nu vom mai fi atât de egoişti, ci ne vom dărui afecţiunea cu mult altruism. Vom fi mai prietenoşi şi mai deschişi către nou şi aventură. Viaţa mondenă o să se însufleţească, iar sufletul o să primeze în faţa materiei.

Cât despre Jupiter, Marele Benefic, tot luni şi-a găsit să-ţi schimbe sediul, din Vărsător în Peşti. În Peşti Jupiter e la el acasă, unde împarte „guvernarea” cu Neptun, aşa că e de aşteptat ca bună dispoziţia, imaginaţia fecundă şi aspiraţiile spirituale să crească.

Oamenii devin mai sensibili la legile divine care ne guvernează şi mai dornici să fie de folos celorlalţi, până la trezirea spiritului de sacrificiu. Este posibil să simţim o stare de fericire datorată nu unor obiecte, persoane sau circumstanţe exterioare, cât trăirii în armonie cu propria fiinţă.

Foto:Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro