Joi şi flacăra violet

De Corina Buhagiar pe

Nu trebuie să te temi că dacă e joi te afectează flăcările violet şi nu te poţi concetra de atacurile energetice dintre diferitele partide politice care te nimeresc din greşeală…

Toată această poveste e mult prea amuzantă ca să nu pomenim de ea. Care e treaba cu joia dezbaterii între Geoană şi Băsescu? Păi… chiar căutând o legătură între joi şi guvernatorul acesteia, Jupiter, care ar oferi un surplus de putere persoanelor dornice să guverneze… apare o întrebare simplă: pentru Geoană nu era tot joi?! Sau în jurul lui, pentru câteva ore, s-a făcut vineri?!
 
Deci treaba cu joi cade. Cât despre atacurile energetice…trăim în secolul XXI, nu mai suntem în Evul Mediu. Dar nici în secolul 19 al lui Marx şi Engels nu mai suntem! La ora actuală toate guvernele, de la ruşi până la americani, iau în serios, studiază şi, în particular, folosesc fenomenele paranormale.

 
Poate că nu fac moşmoande cu gâini negre sacrificate şi ace înfipte în perne. Probabil că paranormalii de pe lângă guverne sunt ceva mai stilaţi decât ţigăncile grase de la marginea oraşului. Principiul însă este acelaşi: folosirea puterii forţei gândului, prin intermediul a ceea ce se cheamă „câmpul morfogenetic”

Ştiinţa aproape că admite existenţa a „ceva”, un mediu în care gândurile şi intenţiile oamenilor plutesc ca într-o supă. Dacă ai fost măcar o dată deochiată de privirile invidioase ale cuiva şi ai avut norocul să ai o bunică pricepută la dedeochi, ai constatat pe pielea ta eficienţa „protecţiei paranormale”.

Chiar şi inconştient emitem unde, energii sau forme – gând câtre ceilalţi. Cu atât mai mult putem să o facem conştient, de exemplu atunci când vrem să susţinem pe cineva. De câte ori n-ai spus unui prieten care se ducea la un examen: „o să-ţi ţin pumnii”? Puterea gândului şi a credinţei nu mai e demult un subiect ridicol, chiar dacă e încă prea puţin cercetat.
 
O persoană care, nativ sau prin exerciţiu, are foarte dezvoltată puterea de concentrare a minţii e foarte eficientă în a influenţa pe cineva, sau ceva.

 
Tratatele esoterice povestesc că de nimic nu se teme mai mult un magician, decât de „şocul în retur”, adică atunci când face rău unui om bun şi curat la suflet, iar răul se întoarce asupra lui ca un bumerang.
 
În caz că te sperie ideea atacurilor paranormale care te-ar putea nimeri din greşeală, fii pe pace: dacă nu eşti implicată în subiect, eşti bine-intenţionată, veselă şi pură, nimic nu te poate atinge, chiar dacă pornesc ei armate de paranormali bătându-se în energii, la fel cum nu se atinge apa de gâscă!…

Foto: Shutterstock
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro