Horoscop: Ce job te poate distruge, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Săgetător

Săgetătorii sunt optimişti şi activi şi trebuie să se afle în continuă mişcare. Tot ce este static şi perceput ca plictisitor le face mult rău. Depresia la săgetători vine la slujbele în care se simt singuri, că stau pe loc şi nu fac nimic cu viaţa lor sau, măcar pentru vieţile altora. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un săgetător sunt toate joburile full time de birou: avocat comercial, corporatist, angajat la o bancă, telefonistă.

Capricorn

Capricornii sunt serioşi şi muncitori, dar asta nu înseamnă că pot face orice pe lumea asta. Pentru că sunt tipicari şi perfecţionişti, capricornii au nevoie de stabilitate financiară. Orice risc sau orice posibilitate de a pierde controlul şi toţi banii din bancă îi sperie de moarte şi tot ce au nevoie este să lucreze constant şi să aibă un birou unde să ţină agenda. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un capricorn sunt: agent la bursă, agent imobiliar, agent de vânzări, reprezentant AVON, distribuţie marfă.

Vărsător

Vărsătorii au o gândire analitică, dar sunt foarte zăpăciţi din fire. Pentru că nu le este teamă să spună ce gângesc, adesea au probleme de integrare, dar există şi o latură foarte sensibilă a lor care se ofensează uşor. Orice job care nu le permite să gândească paralel şi să vină cu idei inovatoare şi inedite este deprimant. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un vărsător sunt: corporatist, vânzător, gunoier, agent de vânzări RCA, call center pentru clienţi.

Peşti

Peştii sunt firi visătoare şi idealişti convinşi. Pentru că sunt foarte sensibili, orice realitate prea dură le face rău, orice dovadă despre faţa urâtă a lumii este o povară. Joburile care pot distruge psihic şi fizic un nativ din peşti sunt: corporatist, asistentă medicală la urgenţe, medic chirurg, auditor, cadastrist.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!